Ervaringen

9,4/10 1228 reviews


10,0/10
“De ‘Louise’ is een top schip!”
Familie Langius | 28 december 2022
TIP We varen vaak in mei en september. Nu Wintervaren met de Kerst. Als havens en horeca hun krachten bundelen kunnen ze een beter aanbod bieden van lekker eten, relaxed varen en een plek met stroomafsluiting.
Alles wat je nodig hebt voor relaxed varen en vertoeven biedt de ‘Louise’. Ruime hutten, perfecte badkamers, vaatwasser en schoon! Koud hoef je het niet te hebben dankzij de kachel en vloerverwarming. De Schiffart maakt het waar. Eenvoudig manoeuvreren dankzij boeg- en hekschroef. Een aanrader!
Prijs / kwaliteit
10,0/10
Hygiëne
10,0/10
Boot / bootuitrusting
10,0/10
Service en gastvrijheid
10,0/10
Vaargebied / beleving
10,0/10
Reactie van de verhuurder:
Wat een super leuke review, en wat een prachtige foto's hebben jullie gemaakt! Heel erg bedankt, goed om te horen dat het wintervaren jullie zo goed is bevallen. Graag tot de volgende keer!
Lees meer

10,0/10
“Top vakantie in de herfst met 2 kinderen”
Floor van de Water | 31 oktober 2022
TIP Vaar je terug vanuit Grou of Akkrum, dan is de laatste overnachting bij 'Picknickers' een absolute aanrader. Naast heerlijke koffie hebben ze een mooie kaart, een variatie aan cocktails en gin tonics, en, als je op tijd reserveert, kan je tussen oktober en maart in de hout gestookte hot-tub aan het water borrelen. Het ligt 'aan de weg', maar dat is een rustige route en wij hebben hier zeker geen hinder van gehad, dus laat dat je niet weerhouden.
Na de eerst ervaring een jaar geleden met een Doerak, dit jaar gekozen voor de net wat ruimere Bruzer met 4 vaste slaapplaatsen. Net als de eerste keer was de communicatie en service vanuit Schiffart zeer vriendelijk en compleet.

We hadden extra geluk met het mooie weer, maar wat een top vakantie was het. Er is gevist, door de natuur gewandeld, en we bezochten Akkrum en Grou. Het is heerlijk tot rust komen met elkaar op zo'n fijne boot. De kachel werkt overigens super, dus koud hebben we het niet gehad. We hadden mooie overnachtingsplekjes aan verder meestal lege steigers.
Wij komen volgend jaar zeker weer terug en verheugen ons nu al op een nieuw Fries vaar avontuur.
Prijs / kwaliteit
10,0/10
Hygiëne
10,0/10
Boot / bootuitrusting
10,0/10
Service en gastvrijheid
10,0/10
Vaargebied / beleving
10,0/10
Reactie van de verhuurder:
Bedankt voor deze leuke review en prachtige foto's! Goed om te horen dat jullie blij zijn met onze service en dat de Brûzer Eefelien jullie goed is bevallen. Wij verwelkomen jullie graag weer terug in onze haven!
Lees meer

8,8/10
“De With ”
Erik Scherpbier | 14 oktober 2022
TIP Wij hebben Joure, Bolsward, Lemmer, Earnewoude, Grouw en omstreken gezien. Fietsen mee, rustig varen en vooral 200 % genieten
Prachtige week gevaren met "De With" De bekende service van De Schiffart begint bij een gemoedelijk ontvangst op de locatie in Terherne. Rustig alle zaken besproken en uitleg gekregen. Filmpje was helder met alle zaken die je nodig hebt als je de eerste keer gaat varen met "De With". Prachtige boot waarmee we veel varende waterkilometers hebben afgelegd. Zeer makkelijk en comfortabel varen met dit prachtige schip. Bij een defecte TV was de uitleg helder om te kijken of we het op afstand konden oplossen. Ging niet, haven doorgeven waar t schip ligt en binnen no time een vriendelijke monteur die het probleem komt oplossen. Dat is de bekende service van dit bedrijf. Na de week al weer snel nieuwe plannen gemaakt voor volgend jaar, uiteraard weer bij de Schiffart. Dank
Prijs / kwaliteit
10,0/10
Hygiëne
6,0/10
Boot / bootuitrusting
8,0/10
Service en gastvrijheid
10,0/10
Vaargebied / beleving
10,0/10
Reactie van de verhuurder:
Goed om te horen dat jullie leuk hebben gevaren met De With! Wij zien jullie volgend jaar graag weer terug in onze jachthaven. Tot dan!
Lees meer

10,0/10
“marije”
Margaret Pellegrom Dolmans | 12 oktober 2022
TIP Balk is een leuk stadje met winkeltjes en heeft een mooi haventje vlakbij centrum
Als vanouds netjes en heel vriendelijk werd de Marije overgedragen en hebben een leuke week kunnen varen bij, gelukkig, overwegend zonnig weer. Het kacheltje kwam ons goed van pas in de ochtend en avond.
Voor herhaling vatbaar, in mei 2023 is alweer voor een midweek geboekt.
Prijs / kwaliteit
10,0/10
Hygiëne
10,0/10
Boot / bootuitrusting
10,0/10
Service en gastvrijheid
10,0/10
Vaargebied / beleving
10,0/10
Reactie van de verhuurder:
Hartstikke leuk dat jullie er weer waren! Graag tot de volgende keer!
Lees meer

9,2/10
“Geweldig manier om vakantie te vieren”
Heleen | 5 oktober 2022
TIP Friesland is leuk, mooi en heel aantrekkelijk met de grote hoeveelheid aan Marekrite-aanlegplekken! Maar wij hebben nog meer genoten van de vergezichten en leuke plaatsjes in Overijssel dus dat is ook echt wel een aanrader! Als het om het vrij aanleggen in de natuur gaat dan wint Friesland.
Het is fantastisch om over de Friese en Overijsselse wateren te varen, in gezelschap van onze twee honden. Het kost wat maar je hebt ook wat. De boot is van alle gemakken voorzien, een eigen huisje op het water!
Alles is organisatorisch ook heel goed geregeld.

(Kleine tegenvaller is alleen altijd wel een beetje de dieselrekening die er dan nog achteraan komt. Het zou netjes zijn als je de tip mee krijgt om elders af te tanken tegen een meer conform markttarief.)
Prijs / kwaliteit
6,0/10
Hygiëne
10,0/10
Boot / bootuitrusting
10,0/10
Service en gastvrijheid
10,0/10
Vaargebied / beleving
10,0/10
Reactie van de verhuurder:
Bedankt voor deze mooie review. Met een boot het water op is inderdaad een geweldige manier om vakantie te vieren! Graag tot de volgende keer!
Lees meer

10,0/10
“top vakantie”
schippers | 3 oktober 2022
fijne vakantie gehad op kruiser de Jupiter. Drie weken in september
Schip voldoet voor ons aan alle luxe die je nodig hebt . Waren met 6 volwassenen en een kindje van 2
veel van Friesland en Overijsel gezien.
Prijs / kwaliteit
10,0/10
Hygiëne
10,0/10
Boot / bootuitrusting
10,0/10
Service en gastvrijheid
10,0/10
Vaargebied / beleving
10,0/10
Reactie van de verhuurder:
Heerlijk drie weken op het water! Wie wil dat nou niet? Leuk dat jullie er waren, graag tot de volgende keer!
Lees meer

9,6/10
“Voor de eerste keer gevaren!”
Koos en Ineke | 28 september 2022
TIP Overnachten op verschillende Marrekriten. Maak een vlaggetje voorop wat net iets hoger is dan de opbouw van de boot, zo kun je goed zien of je onder een brug door kunt. Langweer vonden wij een leuk plaatsje met goede restaurants.
Na 4 uur goede instructie gingen we op pad met Bastiaan. Nog nooit eerder gevaren en toch onderweg met een boot, best spannend. Terherne ligt mooi centraal een idiale plaats om te vertrekken. De Friese wateren zijn zeer geschikt voor beginners, mooie plekjes om aan te leggen, overnachten op verschillende Marrekrite plaatsen, heerlijk rustig in de natuur. Verblijven in havens is wat drukker en lijkt dan veel op kamperen, douchen met muntjes ed. Dit bevalt ons minder. Op het water is iedereen zeer galant, alles gaat veel trager dan in het verkeer. De kaarten aan boord zijn talrijk en ook heel duidelijk. Zeer aangenaam. Kortom als je nog nooit hebt gevaren is het een aanrader en een zeer rijke ervaring.
Prijs / kwaliteit
8,0/10
Hygiëne
10,0/10
Boot / bootuitrusting
10,0/10
Service en gastvrijheid
10,0/10
Vaargebied / beleving
10,0/10
Reactie van de verhuurder:
Wat goed om te lezen dat jullie eerste ervaring met een motorboot op het water goed is bevallen! Voorafgaand een vaarles is natuurlijk hartstikke fijn, wij raden dat ook zeker aan! Op het water is het inderdaad een paar versnellingen terug en heerlijk genieten en tot rust komen. Graag tot ziens!
Lees meer

9,6/10
“Weekje varen met de Femke”
Jaap en Henny | 26 september 2022
TIP Ga lekker varen en neem de Woudaaproute die is heel mooi en lekker rustig
Fantastische week gehad met de Femke fijne boot en alles er op en aan .
Voor herhaling is het zeker een aanrader. Het was voor de tweede keer dit jaar .
Groet Jaap en Henny
Prijs / kwaliteit
8,0/10
Hygiëne
10,0/10
Boot / bootuitrusting
10,0/10
Service en gastvrijheid
10,0/10
Vaargebied / beleving
10,0/10
Reactie van de verhuurder:
Heerlijk een weekje met de Femke op pad! Fijn dat jullie het leuk hebben gehad. Graag tot de volgende keer!
Lees meer

10,0/10
“weekend op de Giselle”
Theo en Jannette Bosch | 23 september 2022
In september was het dan zover: voor het eerst een weekend varen. Na vele reviews gelezen te hebben hebben we gekozen voor De Schiffart. (en dit is ons prima bevallen)
We zijn gaan varen in een prima beginnersbootje: de Doerak Giselle.
we werden heel vriendelijk ontvangen bij de receptie en kregen van hen een uitgebreide uitleg over het hoe en wat.
Toen naar de boot (spannend) voor de eerste kennismaking. Prachtig!
We hebben twee uur vaarles geboekt met de ervaren rot in het vak: Rob. Hij heeft alle twijfels bij ons weggenomen, door op een hele rustige manier allerlei tips aan ons te geven: o.a. het varen, maar in het bijzonder het aanleggen met de boot.
Vaarles nemen is beslist een aanrader!!!
Het was niet heel bijzonder weer dit weekend, veel regen en wind, maar het was een prachtige ervaring. We gaan dit beslist vaker doen...!
Prijs / kwaliteit
10,0/10
Hygiëne
10,0/10
Boot / bootuitrusting
10,0/10
Service en gastvrijheid
10,0/10
Vaargebied / beleving
10,0/10
Reactie van de verhuurder:
Voor de eerste keer varen, dat is natuurlijk even spannend. Daarom raden wij ook iedereen aan om voorafgaand een vaarles te nemen van één van onze schippers. Goed om te lezen dat het jullie zo goed is bevallen! Een bijzonder weekend die jullie niet snel gaan vergeten. Als jullie nog een willen varen, dan zijn jullie natuurlijk van harte welkom bij ons in de jachthaven!
Lees meer

9,2/10
“Top Vakantie ”
Hendrik & Susan | 22 september 2022
TIP Gooi het anker eens uit of neem een “Marboei” op een meer. Heerlijk dobberen, lunchen, relaxen en eventueel een rondje zwemmen om de boot. Hoe fijn is dat?! 🤩😃
Wij hebben dit keer 2 weken met de Van Riebeeck gevaren. Een prima te besturen schip met hele prettige vaareigenschappen.
De indeling is zeer ruim en prettig.
Zoals altijd verliep het welkom heten en het inleveren goed, je voelt je als klant echt warm onthaald.
De cabrio kap is naar gelang van de weersomstandigheden in verschillende gedeeltes of in zijn geheel te demonteren, dit maakt het verblijf aan boord ontzettend fijn. Het goede weer zagen we als een kadootje.
We hebben 2 dgn bezoek gehad van een bevriend stel, er is ruimte zat aan boord. Zij sliepen in het extra bed, voor 1 nacht is dat prima te doen, meerdere nachten zouden wij afraden. 1 persoon of 2 (kleinere) kinderen zal wel gaan denken wij.
Al met al een hele fijne vakantie gehad, komend jaar hebben we de “Diaz” geboekt. We kijken er nu al naar uit. Tot 2023 en nogmaals ontzettend bedankt!
Prijs / kwaliteit
10,0/10
Hygiëne
8,0/10
Boot / bootuitrusting
8,0/10
Service en gastvrijheid
10,0/10
Vaargebied / beleving
10,0/10
Reactie van de verhuurder:
Twee weken met de Van Riebeeck op pad, heerlijk! Fijn dat jullie je zo welkom hebben gevoeld, dat is erg fijn om te lezen. Het tweede bed is inderdaad geschikt voor 1 volwassene of 2 kinderen. Leuk dat jullie alweer vaarplannen hebben gemaakt voor volgend jaar, wij zien jullie graag weer terug in onze jachthaven!
Lees meer

10,0/10
“Het blijft supergeweldigmooi!”
Heine van Wieren | 21 september 2022
TIP Zelf heb ik veel mooi (en voor mij onbekend) vaarwater gezien in de omgeving van Harlingen, Franeker en Leeuwarden.
Inmiddels voor de 9e keer met de Jantina op stap geweest. Nadat ik twee stappen op de boot gezet had voelde ik mij meteen weer thuis. Na al die jaren ziet de boot er nog steeds netjes en verzorgd uit, goed onderhouden en regelmatig zijn er verbeteringen doorgevoerd. Het blijft "mijn" Jantina!
Deze periode weer veel door Friesland gevaren, wat is dát toch een mooie provincie. Oké, ik heb mijn roots ook in deze provincie, maar vanaf het water ziet het er zo enorm prachtig en geheel anders uit.
Het is misschien nog wat te vroeg om te melden, maar ik denk echt dat ik volgend jaar weer ga varen met de Jantina!
Prijs / kwaliteit
10,0/10
Hygiëne
10,0/10
Boot / bootuitrusting
10,0/10
Service en gastvrijheid
10,0/10
Vaargebied / beleving
10,0/10
Reactie van de verhuurder:
Wij proberen in onze vloot inderdaad regelmatig vernieuwingen door te voeren. Ook de Jantina ontkomt hier niet aan ;) Heel erg bedankt voor deze leuke review! De Jantina neemt jullie graag voor de 10e keer mee op reis door het prachtige Friesland!
Lees meer

9,6/10
“Als God in Friesland”
Fam van IJzendoorn | 21 september 2022
TIP Grou en Olde Faenen was erg mooi!
Rust, ruimte en natuur!
Alles wat je nodig hebt om te genieten en bij te tanken.
Holland op haar best!
Prijs / kwaliteit
8,0/10
Hygiëne
10,0/10
Boot / bootuitrusting
10,0/10
Service en gastvrijheid
10,0/10
Vaargebied / beleving
10,0/10
Reactie van de verhuurder:
Super! Leuk dat jullie er waren, graag tot de volgende keer!
Lees meer

10,0/10
“Super vakantie op de Rosalien!”
Peter&Hedwig | 18 september 2022
TIP Bij het lezen van eerdere reviews vielen ons de opmerkingen over het comfort van de slaapbanken op. We hadden dan ook wat extra “matrasmateriaal” bij. Maar dat bleek niet nodig te zijn. Het ligcomfort was voor ons perfect (en we zijn daar toch vrij kieskeurig op….). Gewoon de tafel laten staan, de rugleuningen demonteren + wegleggen en je hebt twee 1p bedden die breed genoeg zijn.
Leuke mid-week gehad op de Rosalien! Maandag: via Akkrum naar een overnachting aan een Marrekrite aanlegsteiger in de De Alde Feanen. Dinsdag: lunch in de passantenhaven van Earnewald en bezoekerscentrum van het nationale park. In de namiddag iets langere trip van 32km naar de passantenhaven van Joure. Top locatie wat ons betreft. Woensdag: lunch in Woudsend en namiddag naar Sneek. Vermits er aan de Waterpoort geen ligplaats vrij was en ons de andere ligplaatsen niet zo bevallen: door de Broeresleat naar een Marrekrite tuigsteiger op de Wite Brekken. Donderdag: dankzij de doorvaarthoogte van 2,4m achterdoor naar de passantenhaven van Ijlst. In de namiddag via een omweggetje terug naar Terherne. Bij mooi weer zeker niet vergeten de kap van de Rosalien te openen! We komen zeker nog eens een keertje terug. (PS: bij het lezen van eerdere reviews vielen ons de opmerkingen over het comfort van de slaapbanken op. We hadden dan ook wat extra “matrasmateriaal” bij. Maar bleek niet nodig te zijn. Het ligcomfort was voor ons perfect (en we zijn daar toch vrij kieskeurig in… . Gewoon de tafel laten staan, de rugleuningen verwijderen en wegleggen en je hebt twee 1p bedden die breed genoeg zijn.)
Prijs / kwaliteit
10,0/10
Hygiëne
10,0/10
Boot / bootuitrusting
10,0/10
Service en gastvrijheid
10,0/10
Vaargebied / beleving
10,0/10
Reactie van de verhuurder:
Fijn om te lezen dat jullie een leuke midweek op onze Rosalien hebben gehad. En wat een leuke route hebben jullie gevaren, De Alde Feanen is inderdaad een prachtig natuurgebied. Qua bedcomfort is het inderdaad erg persoonlijk, de één vindt een harder bed fijn en de ander wil graag een zachter matras. Bedankt voor deze leuke review, graag tot de volgende keer bij ons in de jachthaven!
Lees meer

9,6/10
“2e jaar de Henriëtte gehuurd, 850 AK”
Wout en Elzaliene Sijtsma | 15 september 2022
Voelde meteen weer vertrouwd!
En wat waren de eerste paar dagen heet, gelukkig kan de cabine van tentdoek waarin je de Henriëtte laat varen aan drie kanten open. Alleen ontbrak de wind.
Wat ons opviel was dat de Henriëtte een mooi nieuw zwart dashboard heeft gekregen en een nieuw bij passend stuurwiel. In het keukentje zitten nu soepel glijdende schuifdeurtjes voor de kastjes met het glaswerk, en het aanrechtblad met spoelbak en kookstel leek ook anders(?), Ik (Elzaliene) had ook het idee dat ze nieuwe gele gordijntjes heeft gekregen; vorig jaar waren die wel geel, maar nu zat er een lief geborduurd werkje in. Vorig jaar hadden wij opgemerkt dat de wanden in de voor kajuit en achter kajuit (waarin wij op de twee bedden slapen) wel eens een opfris beurt mochten krijgen die zien er wat smoezelig uit. Dat is nog niet gebeurd. Misschien volgend jaar?

We hebben een fijne week aan boord en aan wal doorgebracht! Wij voeren weer onze eigen route, uit ervaring van vorig jaar: van de Schiffart naar De Domp 2 in Sneek, daar voor 1 nacht aangelegd en ‘s avonds heerlijk gegeten in het restaurant daar. Volgende dag via een deel van de Mittelsee route ( niet geschikt voor hogere boten) naar Britsweart gevaren en voor de nacht daar bij de vrije Marrekrite plek aangelegd.
Volgende dag naar Franeker, daar kwamen de buien, maar het Eise Eisinga Planetarium toch bezocht en buiten onder een Markies lekkere Tapas gegeten bij Mona’s. Restaurantje De Grillerije. Lieve gastvrouw en wij hadden uitzicht op lieve huizen langs de gracht. Na twee nachten in Franeker, de terugtocht aanvaard met als eerste stop het dorpje Wergea. Vorig jaar kregen we daar een tasje met diverse foldertjes over het dorpje van Afkes Tiental, en wat lekkere koekjes van de plaatselijke bakker,en dat vonden we erg leuk. Ook nu werd er weer een tasje gebracht. Prachtig dorpje. Na daar een nacht overnacht te hebben, naar Grou gevaren voor een nacht, daar was net kermis. De luide muziek hield ‘s avonds niet lang aan, ik Elzaliene slaap met oordopjes maar Wout niet dus dat was wel fijn.
Volgende dag naar de thuishaven gevaren, was fijn vaarweer. Bij de Schiffart De Henriëtte achteruit ingeparkeerd aan de steigers voor de Doerakjes. Alles in de auto geladen en terug naar huis. Dag Henriëtte, tot volgend jaar?
Prijs / kwaliteit
8,0/10
Hygiëne
10,0/10
Boot / bootuitrusting
10,0/10
Service en gastvrijheid
10,0/10
Vaargebied / beleving
10,0/10
Reactie van de verhuurder:
Wat leuk dat jullie voor de tweede keer zijn gaan varen met de Henriëtte! Afgeloten winter zijn er in de Henriëtte inderdaad dingen vernieuwd. Bedankt voor de tip over de achterkajuit, we gaan kijken wat we kunnen doen! En wat een leuke route hebben jullie gevaren. Graag tot de volgende keer!
Lees meer

9,6/10
“Beste medewerk(st)ers,”
Emma en Johan | 14 september 2022
Bij deze wil ik eenieder bedanken voor en prachtige week aan boord van de "Margriet". Het was een genot om een weekje over de Friese wateren te varen. Zeker voor herhaling vatbaar. Een speciaal bedankje voor de vaar instructie van Hans. Dit was zeker de moeite waard en heel leerzaam, zeker een aanrader voor een beginnend vaarder.
Prijs / kwaliteit
10,0/10
Hygiëne
10,0/10
Boot / bootuitrusting
8,0/10
Service en gastvrijheid
10,0/10
Vaargebied / beleving
10,0/10
Reactie van de verhuurder:
Heel erg bedankt voor de mooie woorden! Goed om te horen dat het voor herhaling vatbaar is, wij verwelkomen jullie graag opnieuw in onze jachthaven! Tot ziens!
Lees meer

10,0/10
“Weer een geweldige ervaring gehad.”
Jan vd M. | 14 september 2022
TIP We hebben de 1e avond heerlijk in Terherne gegeten in rest. 't Schippershuis, mooie lokatie, fijne bediening, heerlijk eten en heel dicht bij de Schiffart-haven.
Het was weer een paar jaar geleden dat wij een motorboot gehuurd hadden. Bij "Schiffart" is zoveel keus en is alles altijd zo goed verzorgd dat we weer daar zijn teruggegaan. Deze keer de Pegasus gehuurd, een mooi verzorgd en ruim schip dat van alle gemakken is voorzien. We hebben een fantastisch weekend gehad.
Prijs / kwaliteit
10,0/10
Hygiëne
10,0/10
Boot / bootuitrusting
10,0/10
Service en gastvrijheid
10,0/10
Vaargebied / beleving
10,0/10
Reactie van de verhuurder:
Wat fijn dat jullie bij ons terug zijn gekomen en zo hebben genoten van jullie weekend. Bij 't Schippershuis kun je inderdaad heerlijk eten! Graag tot de volgende keer!
Lees meer

10,0/10
“Zorgeloos varen”
Rita en Onno | 14 september 2022
Weekend 9 tm 12 September varen met de Nicole : klantvriendelijke ontvangst en overdracht van de boot.
De Nicole een fijn en ruim schip in topconditie: mooi schip voor 2 personen. Echt genoten en super weer gehad en leuke tripjes gemaakt.
Maandagochtend de boot weer ingeleverd: ook dat ging soepel. Restant borg stond voor 15.00 alweer op de rekening.
Schilffart verhuur : top bedrijf met top boten : twijfel niet, gewoon doen ! En na heerlijk varen geen zorgen en stress van eigen boot. Das zorgeloos varen. Groeten Rita en Onno
Prijs / kwaliteit
10,0/10
Hygiëne
10,0/10
Boot / bootuitrusting
10,0/10
Service en gastvrijheid
10,0/10
Vaargebied / beleving
10,0/10
Reactie van de verhuurder:
Wat een mooie review, super bedankt! Graag tot de volgende keer bij ons in de jachthaven!
Lees meer

10,0/10
“Doerak Femke”
Sander | 14 september 2022
Een heerlijke boot om door het fantastische Friesland te varen.
Prijs / kwaliteit
10,0/10
Hygiëne
10,0/10
Boot / bootuitrusting
10,0/10
Service en gastvrijheid
10,0/10
Vaargebied / beleving
10,0/10
Reactie van de verhuurder:
Heel erg bedankt voor de vijf-sterren!
Lees meer

9,2/10
“fijne boot”
Erwin | 11 september 2022
TIP bezoek Alde Faenen
De Marije is een heerlijke boot met alles erop en eraan wat je nodig hebt. We hebben erg genoten.
Prijs / kwaliteit
8,0/10
Hygiëne
8,0/10
Boot / bootuitrusting
10,0/10
Service en gastvrijheid
10,0/10
Vaargebied / beleving
10,0/10
Reactie van de verhuurder:
Goed om te horen dat jullie zo genoten hebben van jullie vaarvakantie. Bedankt voor de tip, de Alde Feanen is inderdaad prachtig! Graag tot de volgende keer!
Lees meer

9,2/10
“Mooie ervaring met de "Femke"”
Kees en Til | 11 september 2022
TIP Wij zijn vanuit Friesland naar Overijssel gevaren, via Blokzijl naar Kampen. Leuke plaats om te bezoeken. Terug via Ossenzijl.
De Doerak 780 heeft fijne vaareigenschappen en de indeling is handig. Aparte slaapcabine was ook erg fijn. De hoogte is maar 2.40 m, daardoor kun je hele leuke routes varen, met bruggen waar je onderdoor kunt. De schepen worden goed onderhouden. Wij waren nu voor de dertiende keer en hebben al meerdere boten gehad, en allemaal goed verzorgd.
Prijs / kwaliteit
8,0/10
Hygiëne
10,0/10
Boot / bootuitrusting
8,0/10
Service en gastvrijheid
10,0/10
Vaargebied / beleving
10,0/10
Reactie van de verhuurder:
Door de lage doorvaarthoogte van de Femke kun je inderdaad lagere vaste bruggen passeren. Super bedankt voor deze leuke review. Op naar de 14e keer!
Lees meer
1 2 3 31