Ervaringen

9,4/10 662 reviews


9,2/10
“Een week varen in Noord Friesland ”
Familie Verboon | 3 september 2020
TIP Zie toelichting.
Voor de tweede keer een week een Doerak gehuurd. En wederom een fantastische vakantie gehad. Op het water is het echt genieten. De kleine dorpjes zijn verborgen pareltjes. Voeg daarbij de meest prachtige luchten die speels wisselen per minuut en je hebt een onvergetelijke ervaring. Het verveelt nooit.
Prijs / kwaliteit
8,0/10
Hygiëne
10,0/10
Boot / bootuitrusting
8,0/10
Service en gastvrijheid
10,0/10
Vaargebied / beleving
10,0/10
Reactie van de verhuurder:
Klopt, altijd weer anders. Avontuur en ontspanning tegelijk! Dank voor jullie reactie ;-)
Lees meer

9,6/10
“22.8-29.8 2020 mit „de With„”
Petra u. Winfried Poggenpohl | 30 augustus 2020
TIP Wir hatten zwei Fahrräder an Bord.
Unsere Tour führte über Ossenzijl,Blokzijl,Emmeloord,Lemmer,Sloten, Woudsend,Wokum,Bolsward,Sneek zurück nach Terherne. In einer Woche sehr gut zu schaffen.
Das Schiff war in einem top Zustand, so daß man das Gefühl hatte auf einem eigenen Schiff zu fahren. Von der Übergabe bis zur Rückgabe alles äußerst
professionell, ohne Wartezeiten und absolut coronagemäß.
Einhundertprozentige Empfehlung nach vielen Erfahrungen mit Charterchachten. Danke an das gesamte Team
Prijs / kwaliteit
10,0/10
Hygiëne
10,0/10
Boot / bootuitrusting
10,0/10
Service en gastvrijheid
10,0/10
Vaargebied / beleving
8,0/10
Reactie van de verhuurder:
Sie haben eine schöne Route gefahren, tatsächlich gut machbar für eine Woche. Gut zu hören dass das Schiff Sie gut gefallen hat, wir sehen Sie gerne wieder!
Lees meer

9,6/10
“V Riebeeck”
Gerrit Bijsterbosch | 30 augustus 2020
TIP Buitenspiegels monteren om makkelijker achteruit te kunnen kijken.
We huurden voor het vierde jaar dezelfde boot en hebben weer genoten.
Voor volgend jaar al weer vast gelegd.
Prijs / kwaliteit
8,0/10
Hygiëne
10,0/10
Boot / bootuitrusting
10,0/10
Service en gastvrijheid
10,0/10
Vaargebied / beleving
10,0/10
Reactie van de verhuurder:
Graag tot volgend jaar!
Lees meer

10,0/10
“Spannende und erholsame Woche auf einem wunderbaren Boot”
S. Hagedorn | 27 augustus 2020
TIP Als Fahrroute haben wir uns für die Overijssel-Route entschieden, denn diese ist in der Hochsaison nicht ganz so stark befahren. So mussten wir nie allzu lange an Brücken / Schleusen warten und haben immer einen sehr schönen Liegeplatz (meistens Marrekrite) gefunden.
Wir hatten mit 2 Erwachsenen und einem Jugendlichen eine Woche die Jetten 38 Cabrio "Van Riebeeck" gemietet. Das Boot lässt keine Wünsche übrig. Alles war sehr sauber, gepflegt und in gutem Zustand. Der Platz in den Kabinen und im Sitzplatz- und Küchenbereich war für 3 Personen vollkommen ausreichend. Aufgrund des schönen Wetters haben wir die meiste Zeit im großzügig bemessenen Bereich an Deck verbringen können. Man konnte die Verkleidung komplett öffnen, was wirklich klasse war. Aber auch bei schlechterem Wetter bzw. an den Abenden kann man aufgrund der voll umschließenden Verkleidung gut im Außenbereich sitzen. Stauraum war genügend vorhanden. Und auch die Küchenausstattung war sehr gut - wir haben nichts vermisst. Das Boot lässt sich sehr gut fahren - wir hatten viel Spaß daran. Die Einweisung bei Abholung des Bootes war trotz Coronavirus sehr gut. Es gab eine kurze Einweisung an Land. Die Einweisung in die Technik erfolgte per Video über YouTube an Bord , so dass man sich bei Fragen das Video immer wieder nochmal anschauen konnte. Auch unsere kurzfristig geäußerten Wünsche wurden noch umgesetzt - vielen Dank dafür! Wir möchten de Schiffart Yachtcharter sehr gerne weiterempfehlen und kommen auch gerne selber nochmal wieder.
Prijs / kwaliteit
10,0/10
Hygiëne
10,0/10
Boot / bootuitrusting
10,0/10
Service en gastvrijheid
10,0/10
Vaargebied / beleving
10,0/10
Reactie van de verhuurder:
Sehr schon das Alles zu hören! Vielen Dank auch für die 5 Sterne, das freut uns sehr.
Lees meer

10,0/10
“Ein sehr toller Urlaub mit der De With”
Simone | 23 augustus 2020
TIP Alles war sehr schön👍
Wir waren als Familie eine Woche mit der De With und Freunde mit der Cook und Diaz unterwegs. Wir sind angekommen und haben uns sofort wohl gefühlt. Sehr nette Leute und alles hat reibungslos funktioniert. Das Boot hat alles was man benötigt. Positiv war der große Kühlschrank. Trotz seines Alters ist das Boot in einem sehr gutem Zustand. Durch das Fahrtraining mit Arend waren wir als Anfänger bestens vorbereitet. Danke an das gesamte Team von De Schifffahrt. Wir kommen wieder👍
Prijs / kwaliteit
10,0/10
Hygiëne
10,0/10
Boot / bootuitrusting
10,0/10
Service en gastvrijheid
10,0/10
Vaargebied / beleving
10,0/10
Reactie van de verhuurder:
Wir sehen Sie gerne wieder, super das es so gut gefallen hat ;-) Die 5 Sterne machen uns ganz froh!
Lees meer

9,6/10
“1 Woche Charterurlaub Mitte August mit der Jetten 44 Van Speijk”
Matthias | 23 augustus 2020
TIP Da die Van Speijk eine Höhe von 5 m aufweist, muss man sich die Route vorher allerdings gut anschauen, da meistens nur BBs, also beweglichen Brücken durchfahren werden können. Zwar sieht der Bügel mit den Navigationselementen klappbar aus, allerdings ist dies nicht vorgesehen. Die Breite von 4,45 m erfordert bei manchen Durchfahrten auch Fingerspitzengefühl. Dank Bug und Heckstrahlruder aber machbar.
Mit 'De Schiffart' hat alles super geklappt, das Boot konnte rechtzeitig und wie besprochen übernommen werden, das Boot hält was es verspricht und ist sehr komfortabel für 4 Personen. Wir haben uns jederzeit wie im Hotel gefühlt. Auf Grund der geräumigen Kabinen und der ausreichenden Platzverhältnisse der Duschen und WCs sind wir immer an Bord duschen gewesen und haben daher auch öfter in der freien Natur übernachtet. Das Boot hat auch nicht den 'billigen' Ausstattungscharakter wie andere Charterboote der Branche. Das war uns jeden Cent der etwas teureren Jetten 44 wert. Zudem lässt sich die Van Speijk auch gut manövrieren, ausgenommen bei Rückwärtsfahrt, da ist sie etwas träge bei Richtungsänderungen im Hafen. Wir haben uns jederzeit an die Geschwindigkeitsvorschriften der Gewässer gehalten und hatten so trotz 200 Km Reisestrecke und 5h Reisezeit / Tag einen sehr geringen Kraftstoffverbrauch von 90 Litern. Auch kochen war kein Problem, wir haben den Gasherd an 3 Tagen genutzt. Abendessen zu viert ist sowohl im Salon als auch auf dem Achterdeck sehr gemütlich.
Wir haben die südliche Route bis nach Zwartsluis genommen. Landschaftlich sehr reizvoll. Man durchkreuzt mehrere Seenplatten und Naturschutzgbiete, sowie kleinere Dörfer wie Ossenzijl, wo man gut übernachten kann.
Prijs / kwaliteit
8,0/10
Hygiëne
10,0/10
Boot / bootuitrusting
10,0/10
Service en gastvrijheid
10,0/10
Vaargebied / beleving
10,0/10
Reactie van de verhuurder:
Herzlichen Dank für Ihre schöne und ausführliche Reaktion!
Lees meer

10,0/10
“Bootje huren bij Schiffart”
Karin | 22 augustus 2020
TIP Gewoon lekker varen en zie waar je terecht komt. Overal vriendelijke mensen.
Deze boot voor de 2e keer gehuurd. We hebben wederom genoten van het Friese landschap. Alles was weer prima geregeld door Schiffart.
Prijs / kwaliteit
10,0/10
Hygiëne
10,0/10
Boot / bootuitrusting
10,0/10
Service en gastvrijheid
10,0/10
Vaargebied / beleving
10,0/10
Reactie van de verhuurder:
Fijn dat jullie wederom hebben genoten en hartelijk dank voor jullie 5-sterren beoordeling!!
Lees meer

9,6/10
“Heerlijke vakantie op prachtig schip !!”
Fam. Visser | 22 augustus 2020
Een prachtig, modern en comfortabel schip van alle gemakken voorzien. Alles netjes verzorgt, goed onderhouden en schoon. Dat geldt overigens voor alle schepen van de Schiffart. Het schip vaart prima en met de krachtige hek- en boegschroef is het manoeuvreren prima te doen. De inventaris is echt compleet, goede koelkast en vriezer, veel bergruimte. Misschien wel het beste en modernste schip wat je kunt huren in Friesland...
Service is heel goed, als er wat is, even bellen en het wordt geregeld.
Een paar verbeter- en aandachtspunten voor de Sierra Lima:
- de middenhut is niet heel groot, 2 kinderen slapen tot 7-8 jaar gaat prima, 2 volwassenen is te krap.
- stuurstoel wiebelt en niet heel comfortabel
- verwacht niet al te veel van de airco
- de salon is moeilijk te ventileren omdat er geen raam open kan
- 2 losse (klap)stoelen voor op het achterdek zou prettig zijn
De rest is dik in orde !!
Prijs / kwaliteit
8,0/10
Hygiëne
10,0/10
Boot / bootuitrusting
10,0/10
Service en gastvrijheid
10,0/10
Vaargebied / beleving
10,0/10
Reactie van de verhuurder:
Hartelijk dank voor de mooie recentie! De tips nemen we mee en wat een prachtige foto hebben jullie meegestuurd..
Lees meer

10,0/10
“Herfstvakantie met de Diaz”
Joop van Deuren | 21 augustus 2020
TIP
Wij hebben van 19 tot en met 26 oktober 2019 gevaren met de Diaz. Met 4 volwassenen. Gemiddeld 3 a 4 uur vaartijd per dag.

De vaareigenschappen zijn uitstekend.
• Fijne motor met ruim voldoende power.
• Geluidsniveau is laag en geen trillingen in het schip tijdens het varen.
• Rustig op het roer, zeer koersvast.
• Opmerkelijk korte draaicirkels over beide boegen.
• De midscheeps geplaatste stuurstand biedt uitstekend overzicht tijdens manoeuvreren.
• Aanleggen en afvaart is onder alle omstandigheden gecontroleerd en safe, dankzij de krachtige boeg- en hekschroef.

De buitenkant van het schip is in keurige staat.
• Geen gebruikssporen, ondanks dat het het einde van het vaarseizoen is.
• Dek uitrusting is compleet en overzichtelijk.
• Goeie lijnen en fenders.
• Stevige bolders, en op de juiste plek.
• De tent over het achterdek is prima bestand tegen slechtere weercondities (veel wind en regen), waardoor onder alle omstandigheden een volwaardige verblijfsruimte beschikbaar is. De rondzit is ruim, schoon en ergonomisch goed doordacht.

Ook het interieur van het schip heeft absoluut nul gebruikssporen.
• Alles is ongelofelijk schoon, kraakhelder en ruikt fris.
• Er is een zeer volledige keukeninventaris aanwezig alsmede keukenapparatuur, bergruimte voor proviand is ruimschoots aanwezig. Ook hier is alles schoon, als nieuw zelfs.
• De beide badkamers en toiletten zijn zondermeer comfortabel van afmeting, goede centrale verwarming, goede ventilatie mogelijkheden, fris en hygiënisch. Geen muffe luchtjes. Heerlijk douchen.
• Ruim voldoende watertankinhoud om met 4 volwassenen meerdere dagen selfsupporting te zijn.
• En dan de slaapkamers; de bedden zijn van bijzonder goede kwaliteit. Ook het beddengoed etc is allemaal heel netjes, echt verwennerrij.
• Bergruimte voor kleding een koffers is ruim bemeten.

De hele technische installatie werkt vlekkeloos, werkelijk alles.
• Accu capaciteit is ruim voldoende. Wij hebben gedurende onze week slechts 1 nacht aan de walstroom gelegen, en dat was omdat dat toevallig zo uit kwam.
• Van ruitenwissers en navigatieverlichting tot afzuigkap en oven.
• De centrale verwarming is geweldig, maakt het verschil.

Nu kunt u denken dat mijn review te mooi is om waar te zijn. Welnu, dat is het niet. De afgelopen 35 jaar hebben wij altijd zelf een boot gehad en gevaren. Wij weten dus waar het op aan komt, voor wat betreft onderhoud, vaareigenschappen, leef comfort en kosten. Een schip als de Diaz, met bovenbeschreven uitrustings- en onderhoudsniveau, als je dat als particulier in de vaart wil houden...vergis je niet. Zo bekeken is voor ons de (huur)prijs/kwaliteitverhouding een eyeopener van jewelste. De mensen van De Schiffart zijn zelf boot- en vaarliefhebbers, met generaties aan ervaring. En dat merk je in hun ‘producten’ en service. No nonsens, vriendelijk, gastvrij, to the point en professioneel

Als laatste wil ik nog noemen dat het varen in het naseizoen in Friesland een absolute aanrader is. Het is van een ongekende rust en schoonheid, en er is overal volop ruimte.

Joop van Deuren, 5 november 2019
Prijs / kwaliteit
10,0/10
Hygiëne
10,0/10
Boot / bootuitrusting
10,0/10
Service en gastvrijheid
10,0/10
Vaargebied / beleving
10,0/10
Reactie van de verhuurder:
Superbedankt voor de geweldig mooie review, daar worden we heel blij van!!
Lees meer

9,6/10
“Eine tolle Woche auf einem tollen Schiff”
Michael S | 20 augustus 2020
TIP Ein Insektenschutz für die Bugluke organisieren
Dank Arend und Gisela durften wir trotz Corona eine wunderschöne Woche mit Joanna in Friesland verbringen und die tolle Gegend erkunden.
Zu dritt (Familie mit 5jähriger Tochter) lebt es sich auf der Joanna herrlich. Sie ist toll gepflegt und offenbart ihre Stärke und Luxus bei den "wilden" Liegeplätzen in der Natur aus.
Die Fahreigenschaften und Ausrüstung der Joanna sind vortrefflich.
Prijs / kwaliteit
8,0/10
Hygiëne
10,0/10
Boot / bootuitrusting
10,0/10
Service en gastvrijheid
10,0/10
Vaargebied / beleving
10,0/10
Reactie van de verhuurder:
Herzlichen Dank für Ihre schöne Bewertung!
Lees meer

9,2/10
“Zomervakantie met de Eefelien”
Suzanne | 17 augustus 2020
TIP Een nachtje voor anker gaan, wekker zetten en foto's maken van de zonsopgang.
We hebben een weekje in de zomervakantie rond gevaren met de "Eefelien". Wat een genot om door Friesland te varen met een schip als de Eefelien, makkelijk te besturen, wendbaar en van alle gemakken voorzien. Ook voor de zomer van 2021 weer een boot gereserveerd bij de Schiffart yachtcharter. Alle contacten en communicatie verloopt zeer voorspoedig en een mooie haven waar de boot opgehaald kan worden. De mensen zijn behulpzaam en je mag de auto dicht bij de boot zetten om je spullen aan boord te brengen. Kortom een echte aanrader!
Prijs / kwaliteit
8,0/10
Hygiëne
10,0/10
Boot / bootuitrusting
8,0/10
Service en gastvrijheid
10,0/10
Vaargebied / beleving
10,0/10
Reactie van de verhuurder:
Mooi hè, die zon... het geeft prachtige plaatjes... echt Genieten!
Lees meer

9,6/10
“Fantastische week gevaren”
Stef Zorg | 17 augustus 2020
Wij (vrouw en ik) hebben in de warmste week die Nederland ooit gekend heeft een week gevaren met de Giselle. Het was heerlijk.
Qua vaarervaring begonnen wij echt vanaf nul. De Giselle is makkelijk te varen, en de boegschroef is zeker een uitkomst. We hebben enorm genoten van het landschap en de boot.
Alles is aan boord wat je nodig hebt als je met zijn tweeën bent.
De Giselle wordt verhuurd voor 2-4 personen waarvan twee kinderen. Wij waren erg benieuwd hoe je dit voor elkaar krijgt met twee kinderen er bij gezien de geringe opbergmogelijkheid. Daarbij is het bed grandioos groot, maar slaapt het bed alleen aan de buitenkanten comfortabel, in het midden van het bed liggen de rugleuningen van het zitje die dan als matras fungeren, maar daarop lig je praktisch direct om het houten frame van de leuning.
Kortom, met zijn tweeën een topweek gehad en was het slaapcomfort ook prima. Echter zouden wij de boot niet met meer dan twee personen huren.
Prijs / kwaliteit
10,0/10
Hygiëne
8,0/10
Boot / bootuitrusting
10,0/10
Service en gastvrijheid
10,0/10
Vaargebied / beleving
10,0/10
Reactie van de verhuurder:
Hartelijk dank voor jullie reactie.
Lees meer

8,4/10
“Prima schip”
B. Huijkman | 16 augustus 2020
TIP Prima schip om meerdere dagen zonder walfaciliteiten mee te vertoeven.
Het is een zeer makkelijk te varen schip met alle noodzakelijke luxe aan boord. Zeker geen budget vakantie maar als je je nergens druk over wilt maken ideaal. Afwasmiddel en een paar extra koffiefilters (nu waren er 5 voor 1 week) was handiger geweest ofwel het vermelden waard op de site. Ook voor alle grote ramen zou een horretje handig zijn met de afgelopen hittegolf. Maar zoals gezegd laat de Diaz weinig te wensen over. De ontsteking (vonken) van het gasformuis zou wel gemaakt kunnen worden. Nu lagen er wel lucifers maar als die 1x nat zijn geworden wordt het een uitdaging.
Prijs / kwaliteit
8,0/10
Hygiëne
10,0/10
Boot / bootuitrusting
8,0/10
Service en gastvrijheid
8,0/10
Vaargebied / beleving
8,0/10
Reactie van de verhuurder:
Dank voor jullie reactie ;-)
Lees meer

9,6/10
“1 Woche auf der Cook”
Christoph Thißen | 16 augustus 2020
TIP Das Gebiet lässt sich sehr gut befahren. Orte wie Blokzijl, Stavoren, Heeg und Lemmer gehören schon zu unseren bevorzugten Zielen. Wer sich auf das Ijsselmeer traut, dem kann ich auch Urk un Enkhuizen empfehlen.
Wir waren mit 2 Pärchen auf der Cook und haben eine herrliche Woche auf einem sehr schönen Schiff verbracht. Es war zwar sehr warm, aber für die Außentemperatur kann weder das Schiff noch de Schiffart etwas. 😊
Super gepflegt und das Boot lässt sich super steuern. Ideal für 4 Personen. Wir kommen sehr gerne wieder.
Prijs / kwaliteit
8,0/10
Hygiëne
10,0/10
Boot / bootuitrusting
10,0/10
Service en gastvrijheid
10,0/10
Vaargebied / beleving
10,0/10
Reactie van de verhuurder:
Vielen Dank für Ihre Reaktion und gute Bewertung, gerne bis ein nächsten Mal!
Lees meer

10,0/10
“Sehr schöne Reise!”
Volker Reichel | 15 augustus 2020
TIP In der Hochsaison sollte man rechtzeitig einen Liegeplatz ansteuern, da wird es sonst manchmal knapp. Uns haben die kleinen Städte und Dörfer besser als die Großstädte gefallen.
Wir haben unsere erste Tour mit einer Motoryacht gemacht, bislang ausschließlich Segeltörns.
Der Komfort der Yacht, das Handling waren sehr gut.
Die Einführung und die Kommunikation mit dem Vercharterer waren prima.
Wir werden gerne wiederkommen.
Unser einziger Wunsch zur Optimierung: Insektenschutz für die großen Luken.
Prijs / kwaliteit
10,0/10
Hygiëne
10,0/10
Boot / bootuitrusting
10,0/10
Service en gastvrijheid
10,0/10
Vaargebied / beleving
10,0/10
Reactie van de verhuurder:
Vielen Dank für Ihre Superbewertung, das freut uns sehr!!
Lees meer

9,2/10
“1 één woord FANTASTISCH”
J.W. van Steenbergen | 15 augustus 2020
Geweldige vakantie gehad met deze boot. Motor loopt mooi en rustig verder is de boot in prima staat en 8,50 meter is ruim voldoende voor 3 personen. Wij hebben de drie provinciën route gevaren en hebben genoten.
Prijs / kwaliteit
8,0/10
Hygiëne
10,0/10
Boot / bootuitrusting
10,0/10
Service en gastvrijheid
10,0/10
Vaargebied / beleving
8,0/10
Reactie van de verhuurder:
Fijn dat jullie hebben genoten, wellicht tot een andere keer!
Lees meer

8,4/10
“Prima schip”
prins | 13 augustus 2020
Prijs / kwaliteit
8,0/10
Hygiëne
8,0/10
Boot / bootuitrusting
10,0/10
Service en gastvrijheid
6,0/10
Vaargebied / beleving
10,0/10
Reactie van de verhuurder:
Lees meer

10,0/10
“Louise ist perfekt! ”
Christin | 12 augustus 2020
TIP Zwei Anmerkungen, die ggf. für weitere Kunden interessant sein könnten: 1. In den anderen Bewertungen steht, dass es auf der Louise an einem Eisfach fehlt. Das stimmt nicht. Im Kühlschrank ist ein Eisfach und eine Eiswürfelform. Man kann dort reichlich Eis & Eiswürfel lagern. 2. Das Boot ist für 6 Personen ausgelegt. Das passt tagsüber wunderbar. Für nachts gibt es zwei sehr (!) große und luxuriöse Schlafräume. Bei dem dritten Schlafraum sollte man beachten, dass dieser deutlich kleiner ist, d
Wir hatten eine super Zeit auf der Louise. Das Boot ist sowohl technisch, als auch von der Einrichtung her super und entspricht einem gehobenen Standard.
Die Buchung und Übernahme des Bootes waren sehr professionell, ebenso das gesamte Team von de Schiffart.
Der Fahrunterricht (wir haben 3 Stunden gebucht) war sehr hilfreich und der Fahrlehrer sympathisch.
Wir konnten so ein unvergessliches und sehr besonderes Wochenende verbringen.
Wir kommen auf jeden Fall wieder!
Tot ziens :)
Prijs / kwaliteit
10,0/10
Hygiëne
10,0/10
Boot / bootuitrusting
10,0/10
Service en gastvrijheid
10,0/10
Vaargebied / beleving
10,0/10
Reactie van de verhuurder:
Vielen Dank für Ihre Superbewertung, wir sehen Sie gerne wieder!
Lees meer

8,8/10
“ein schöner Törn (sehr warm und zu kurz)”
Holger | 11 augustus 2020
Prijs / kwaliteit
8,0/10
Hygiëne
10,0/10
Boot / bootuitrusting
8,0/10
Service en gastvrijheid
10,0/10
Vaargebied / beleving
8,0/10
Reactie van de verhuurder:
Lees meer

9,6/10
“Compacte en complete Doerak”
Nicole Meinsma | 11 augustus 2020
TIP Passantenhaven Langweer: goede, sociale sfeer, super schoon en ideale uitvalsbasis. Vergeet vooral het zwemstrandje 'om de hoek' bij de haven niet
Heerlijk gevaren op mijn naamgenote! Prima wendbaar en goed te manoeuvreren.
Jammer dat de accu niet naar behoren werkte, zodat we in de Marrekrite zonder stroom kwamen te zitten (en midden in de nacht werden gewekt door een alarmerend, herhalend drietal piepjes...).

Inventaris dik in orde. Ook de bedbank is ons (in tegenstelling tot andere reviews) prima bevallen. (Oké, matras is wat stevig, maar prima voor de liefhebber.)
Het toilet is inderdaad behoorlijk krap, maar aan wal zijn genoeg alternatieven.
Kortom: heerlijke vakantieboot!

Tips:
Reparatie van de USB-aansluiting
Hor-raamwerk voor de opening naar de kajuit (muggen!)

Prijs / kwaliteit
10,0/10
Hygiëne
10,0/10
Boot / bootuitrusting
10,0/10
Service en gastvrijheid
10,0/10
Vaargebied / beleving
8,0/10
Reactie van de verhuurder:
Dank je Nicole voor de mooie review!
Lees meer
1 2 3 34