Motorboten van 2 tot 8 personen te huur

Er kan bij ons een boot gehuurd worden met doorvaarthoogtes van zowel boven als onder de 2,50 m. Elk type motorboot is geschikt voor bepaalde vaargebieden, van de Elfstedenroute tot een rondje IJsselmeer. Alle motorboten beschikken over een boegschroef, warm- en koud stromend water, tenminste één toilet, een koelkast, gasfornuis, 220 volt, een goede verwarming en een radio-CD speler. Meer informatie over de tarieven en kortingen die wij hanteren.

De Doerak

2-4 personen

Voor de beginnende watersporter is de Doerak een ideale motorboot om mee te varen in Friesland. Maar ook voor de meer ervaren schippers is de Doerak een geschikte motorboot. De boot is compact en door zijn vorm ruim van binnen. Elke Doerak heeft een boegschroef waardoor deze zeer eenvoudig te besturen is!

Bekijk video
Bekijk alle Doerak motorboten

De Brûzer

2-5 personen

De Brûzer is een stoere, klassiek gelijnde motorboot die makkelijk te varen is. De boot heeft door zijn unieke vorm veel binnenruimte en is tegelijk compact. Hierdoor heeft deze motorboot veel routemogelijkheden en kun je alle wateren van Friesland ontdekken!

Bekijk video
Bekijk alle Brûzer motorboten

De Kruiser

2-8 personen

Beleef een prachtige vakantie op het water met meerdere personen. Onze moderne kruisers zijn voorzien van veel ruimte, luxe en stuurcomfort. De perfecte motorboot voor 2-8 personen. De kruiser is een goede boot om Friesland in gezelschap te ontdekken!

Bekijk video
Bekijk alle Kruiser motorboten

Luxe open kuip boten

2-4 personen

Liever een wat specialer motorjacht? Dan is een luxe motorboot met open kuip een goede keuze. Geschikt voor 2-4 personen en net even anders dan de gemiddelde huurboot. Een vaarvakantie wordt nog leuker en ontspannender met één van deze motorboten!

Bekijk video
Bekijk alle luxe open kuip boten

Het Kotterjacht

2-8 personen

Huur een motorjacht met het gehele gezin of zelfs met 2 gezinnen. Dit jacht heeft veel binnenruimte, een slimme indeling met veel privacy, ruime vaste slaapplaatsen en zowel voor als achter een douche en een toilet. Varen in Friesland met stijl!

Bekijk alle Kotterjachten

2+2 Motorjachten

4-6 personen

Met een 2+2 motorjacht wordt bedoeld; twee volledig gelijkwaardige hutten. Namelijk, twee badkamers (met wc en douche) en twee ruime slaapkamers met beide een royaal tweepersoonsbed. Deze luxe jachten zijn zeer geschikt voor twee stellen.

Bekijk alle 2+2 motorjachten

Luxe motorboten

2-8 personen

De luxe motorboten zijn voor diegene die willen genieten van het varen, maar dit wil met alle gemakken die in een boot te krijgen zijn. Neem bijvoorbeeld CV, dubbele beglazing, boeg en hekschroef, ruime bedden en badkamers en natuurlijk een fraaie vormgeving!

Bekijk alle luxe motorboten