Zoeken in de website

Selecteer uw taal

  • Het waterrijke Friesland

    Friesland heeft oneindige routemogelijkheden!

  • Het waterrijke Friesland

    Friesland heeft oneindige routemogelijkheden!

  • Het waterrijke Friesland

    Friesland heeft oneindige routemogelijkheden!

Varen in Friesland

Friesland biedt voor iedereen een geschikte vakantie!

De provincie Friesland bestaat voor ongeveer een derde uit water. Dit betekent dat je bijna overal kunt komen met een motorboot. De waterwegen en bruggen zijn goed onderhouden. Veel bruggen in Friesland zijn beweegbaar zodat ook met een hogere boot een mooie route gevaren kan worden. Voor de routes met veel vaste bruggen hebben wij de boten tot 2,40 meter in onze vloot. Met deze boten heb je een eindeloos bereik op de wateren in Friesland.

Friesland biedt voor iedereen een geschikte vakantieomgeving. Zo kan er genoten worden van veel natuur en rust. Op de Marrekrite plaatsen ligt u gratis in de rustige natuur. Ook kan je kiezen voor een jachthaven met de daarbijbehorende voorzieningen. Voor mensen die graag wat meer in de bewoonde wereld liggen biedt Friesland ook genoeg mogelijkheden. De gezellige stadjes door de gehele provincie zijn zeker de moeite waard om aan te doen.

Voor de lagere routes wat betreft doorvaarthoogte hebben wij ook een geschikte boot te huur. Met een Doerak of Brûzer kunt u alle kleine slootjes van Friesland ontdekken!

Wij hebben verschillende vaarroutes samengesteld in Friesland en Overijssel. Deze routesuggesties kunt u hier vinden.

De Schiffart Yachtcharter

Koailan 6 NL-8493 LA Terherne
T: +31 (0) 566 65 19 20
E: info@schiffart-yachtcharter.com

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 16:30

Volg ons ook op