Beschikbaarheid Luxe open kuip boten 2024

Scroll of swipe in de tabel om meer te zien

Maand Alle maanden
Periode Alles
Boot Alles

Met de ingestelde filter(s) zijn geen boekingsperioden gevonden. Pas de filter(s) aan.

Schiffart vlet 'Joanna'

2-3 personen
Schiffart vlet 'Joanna'

Schiffart vlet 10.50

De Joanna is een luxe boot die is voorzien van comfort en veel open ruimte. Door de ruime open kuip is het mogelijk om dicht bij het water heerlijk te vertoeven. Door zijn lage doorvaarthoogte is het schip uitermate geschikt om alle delen van Friesland mee te ontdekken.

Het is niet toegestaan met dit schip het IJsselmeer op te gaan.

Indeling

Voorin het schip bevindt zich een ruime hut met een groot tweepersoonsbed en een gescheiden douche- en toiletruime.

In de salon bevindt zich de goed uitgeruste keuken. Welke onder andere is voorzien van een uitgebreid keukeninventaris, een 4-pitsgastoestel, koffieapparaat en een magnetron.

Verder is hier een ruime lederen bank te vinden waar je rustig kan loungen, tv kijken of luisteren naar de hoge kwaliteit muziek. De bank is eventueel om te bouwen tot een extra bed.

De ruime open kuip is geheel overdekt met een cabriokap. Deze kan er in zijn geheel afgehaald worden of in delen worden opengeritst. De stuurstand heeft twee riante stuurstoelen, van waaruit er een prachtig overzicht is over het vaargebied. Achter de stuurstand bevinden zich twee ruime banken en een tafel. Daarnaast is het schip uitgerust met een zwemplateau met zwemtrap. Al met al een zeer complete, luxe en net even andere boot!

http://www.youtube.com/watch?v=rcdAIkMLufE

Toon meer
Lengte 10.50 meter
Breedte 3.65 meter
Hoogte 2.65 meter
Diepgang 0.95 meter
Motor 80 pk Vetus
Dieseltank 250
Watertank 500
Meer over deze boot

Rob 9.60 'Martine'

2-4 personen
Rob 9.60 'Martine'

Rob 9.60

Deze luxe boot met gedeeltelijke open kuip is geschikt voor twee tot vier personen. Door de open kuip is het mogelijk om heerlijk dichtbij het water te vertoeven. Door de lage doorvaarthoogte is het schip uitermate geschikt om grote delen van Friesland te ontdekken.

Het is niet toegestaan met dit schip het IJsselmeer op te gaan.

Indeling

De indeling van dit schip is uniek; voorin het schip bevindt zich een ruime hut met een tweepersoons frans bed, een tweede hut die ook geschikt is voor twee personen (formaat twijfelaar) en een douche- en toiletruimte.

In de salon bevindt zich de goed uitgeruste keuken met een uitgebreid keukeninventaris. Tegenover de keuken bevindt zich de fijne zithoek waar het genieten is van het uitzicht. 
De stuurstand bevindt zich binnen. Hierdoor is het altijd lekker varen, ook met minder weer. Met warm weer kunnen veel ramen en deuren geopend worden. Tijdens het varen kan de leuning van de zitbank omgedraaid worden zodat naast elkaar zitten mogelijk wordt. 
Vanuit de salon loop je via de twee openslaande deuren de open kuip in, waar het altijd heerlijk vertoeven is. Vanuit de open kuip loop je eenvoudig naar het zwemplateau met zwemtrap. 

Het interieur van het schip is door ons eigen bedrijf tot in detail uitgedacht, gebouwd en afgewerkt. Daarnaast hebben we natuurlijk veel aandacht besteed aan de vormgeving; zo is het interieur gemaakt van notenhout, bevindt zich aan boord een goede ventilatie en verwarming en is er gebruik gemaakt van fijne sfeerverlichting. Kortom een schip waarin je je gelijk thuis voelt. 

Deze boot is inclusief een VIP pakket, bestaande uit: een tweepersoons dekbed met dekbedovertrek, twee handoekensets (drie stuks + washandjes), keukenlinnen en twee vouwfietsen.

Toon meer
Lengte 9.60 meter
Breedte 3.70 meter
Hoogte 2.50 - 2.95 meter
Diepgang 0.85 meter
Bouwjaar 2020
Motor 59 pk Solé
Dieseltank 250
Watertank 400
Meer over deze boot