Let op: dit schip wisselt op zaterdag en wordt uitsluitend voor hele weken verhuurd.

Jetten 38 Cabrio 11.60

Deze luxe boot met open kuip is perfect voor een stel (met kinderen) of voor drie personen. Door de ruime open kuip is het mogelijk om dichtbij het water heerlijk te vertoeven. Door zijn lage doorvaarthoogte is het schip uitermate geschikt om alle delen van Friesland mee te ontdekken.

Het is niet toegestaan met dit schip het IJsselmeer op te gaan.

Indeling

Voorin het schip bevindt zich een ruime hut met een groot tweepersoonsbed en een gescheiden douche- en toiletruime.

In de salon, tegenover de intieme zithoek, bevindt zich de goed uitgeruste keuken. Welke onder andere is voorzien van een uitgebreid keukeninventaris, een 4-pitsgastoestel, koffieapparaat en een magnetron.

Naast de keuken bevindt zich de doorgang naar de tweede, kleinere hut. Deze is geschikt voor één volwassene of twee kinderen.

De ruime open kuip is geheel overdekt met een cabriokap. Deze kan er in zijn geheel afgehaald worden of in delen worden opengeritst. De stuurstand heeft twee riante stuurstoelen, van waaruit er een prachtig overzicht is over het vaargebied. Achter de stuurstand bevinden zich twee ruime banken en een tafel. Vanuit de open kuip loop je eenvoudig naar het zwemplateau met zwemtrap.

Deze boot is inclusief een VIP pakket, bestaande uit: een tweepersoons dekbed met dekbedovertrek, twee handoekensets (drie stuks + washandjes), keukenlinnen en twee vouwfietsen.

Lees verder Minder tekst

De volgende accessoires zijn te huur bij deze motorboot.

220v Toilet Stromendwater Radio Verwarming Koelkast Boegschroef Hekschroef Magnetron SatallietTV Douche GPS Hondtoegestaan Stofzuiger 4pitsgasstel

Kenmerken

Categorie
motorjacht
Personen
2 - 4 personen
Lengte
11.60 meter
Breedte
3.80 meter
Hoogte
3.90 meter
Diepgang
1.00 meter
Motor
75 pk Yanmar
Dieseltank
400
Watertank
400