De Schiffart Yachtcharter Terherne

Arend en Gisela de Schiffart
Eigenaren Arend en Gisela de Schiffart staan aan het roer van De Schiffart Yachtcharter, Watersport en Jachthaven.

Wij, Gisela en Arend de Schiffart staan aan het roer van Yachtcharter de Schiffart. Wij doen er alles aan om samen met ons uitgebreide enthousiaste team iedereen te laten genieten van heerlijke, onbezorgde dagen aan boord van één van onze schepen. Graag tot ziens in onze haven in het hart van het Friese merengebied!

De Schiffart Yachtcharter is een full-service yachtcharterbedrijf in Terherne, gelegen aan het Sneekermeer. Een toplocatie in het hart van Friesland. Onze familieonderneming omvat een jachtwerf, jachtverhuurbedrijf, jachthaven en watersportshop.

Wij hebben met de jaren een zeer gevarieerde vloot opgebouwd, waardoor er voor iedere watersporter een geschikte boot is. Deze bestaat onder andere uit:

Motorboot huren in Friesland

Gelegen in hartje Friesland

Vanwege de centrale ligging in het Friese waterland - aan het Sneekermeer - is Terherne een schitterend vertrekpunt met een motorboot. Gelijk bij het uitvaren van onze haven begint het genieten van Frieslands unieke natuur, cultuur en sfeer. Al varende via kronkelende slootjes en gezellige dorpjes is er veel te zien en te beleven in deze waterrijke provincie. Óók voor kinderen! Aan boord is uitvoerige informatie over attracties en vaarroutes en zijn er verschillende waterkaarten aan boord. Met de auto ligt Terherne op slechts anderhalf uur rijden van Amsterdam, vanaf Düsseldorf is het tweeënhalf uur rijden.

Jachthaven met veel extra's

Wij beschikken over een eigen haven, gelegen vlakbij het gezellige centrum van 'Kameleondorp' Terherne. De haven beschikt over uitstekende sanitaire voorzieningen, stroom en water bij de steigers en parkeerplaatsen voor huurders op het eigen afgesloten terrein, pal naast de haven.

Nog vragen of wensen? Bel, e-mail of schrijf ons. Wij zijn praktisch het hele jaar door zeven dagen per week bereikbaar van 9.00 uur tot 21.00 uur.

Neem contact op