Beschikbaarheid Luxe motorboten 2024

Scroll of swipe in de tabel om meer te zien

Maand juli 2024
Periode midweek, weekend, week, week + midweek, week + weekend, 2 weken, 3 weken
Boot Alles

Met de ingestelde filter(s) zijn geen boekingsperioden gevonden. Pas de filter(s) aan.

Super Lauwersmeer 'Sylvia' (8 pers.)

6-8 personen
Super Lauwersmeer 'Sylvia' (8 pers.)

Super Lauwersmeer 13.70

Wij hebben de primeur om de Super Lauwersmeer schepen voor verhuur aan te bieden! De Super Lauwersmeer Discovery is een modern gelijnd schip welke van alle luxe en gemakken is voorzien. Het schip biedt enorm veel ruimte en is ideaal voor het varen met een groep.

Indeling

De boot is voorzien van acht vaste slaapplaatsen en zowel voor als achter ruime badkamers met beide een toilet en een douche.

In het midden van het schip bevindt zich de sfeervolle salon met U-vormige zitbank. Een paar treden naar beneden bevindt zich de keuken welke van alle gemakken en een uitgebreid keukeninventaris is voorzien.

Het ruime achterdek met stuurstand wordt in het geheel afgesloten door de cabriokap waar het  heerlijk vertoeven is..

Daarnaast is de uitrusting ook uniek. De boot is onder andere voorzien van; Vloerverwarming, wat voor een zeer aangenaam klimaat zorgt, airco, high performance geluid, oven en een TV incl. schoteltelevisie. Naast de uitrusting hebben we natuurlijk veel aandacht besteed aan de vormgeving welke tot in detail is uitgedacht.

Daarnaast is het schip uitgerust met een zwemplateau met zwemtrap.

Op deze boot zijn huisdieren niet toegestaan!

Toon meer
Lengte 13.70 meter
Breedte 4.40 meter
Hoogte 4.35 meter
Diepgang 1.20 meter
Bouwjaar 2018
Motor 150 pk Iveco
Dieseltank 750
Watertank 1000
Meer over deze boot

Super Lauwersmeer 'Sierra Lima'

2-6 personen
Super Lauwersmeer 'Sierra Lima'

Super Lauwersmeer 14.30

Het is de derde Super Lauwersmeer op rij: De Super Lauwersmeer Discovery 47 AC genaamd Sierra Lima. Het gaat om het allernieuwste model, gebouwd op de moderne Superlauwersmeer-werf in Noard Burgum. Een modern gelijnd schip welke van alle luxe en gemakken is voorzien.

Indeling

De indeling is uniek en past perfect in onze variabele vloot. Drie slaapkamers met elk een tweepersoonsbed, boven in de salon een prachtige panorama keuken met uitzicht op de omgeving. Het ruime achterdek met stuurstand wordt in het geheel afgesloten door de cabriokap waar het  heerlijk vertoeven is..

Daarnaast is de uitrusting ook uniek. De boot is onder andere voorzien van; Vloerverwarming, wat voor een zeer aangenaam klimaat zorgt, airco, high performance geluid, TV incl. schoteltelevisie en een VIP pakket*. Naast de uitrusting hebben we natuurlijk veel aandacht besteed aan de vormgeving welke tot in detail is uitgedacht.

Daarnaast is het schip uitgerust met een zwemplateau met zwemtrap.

Op deze boot zijn huisdieren niet toegestaan!

*Deze boot is inclusief een VIP pakket, bestaande uit: zes dekbedden incl. dekbedovertrek, zes handdoekensets (drie stuks + washandjes), keukenlinnen en twee vouwfietsen.

http://www.youtube.com/watch?v=hFXoR9dyi0I

Toon meer
Lengte 14.20 meter
Breedte 4.40 meter
Hoogte 4.70 meter
Diepgang 1.20 meter
Bouwjaar 2020
Motor 150 pk Volvo
Dieseltank 750
Watertank 800
Meer over deze boot