Beschikbaarheid 2+2 Motorjachten 2024

Scroll of swipe in de tabel om meer te zien

Maand Alle maanden
Periode Alles
Boot Alles

Met de ingestelde filter(s) zijn geen boekingsperioden gevonden. Pas de filter(s) aan.

Super Lauwersmeer 'Louise'

4-6 personen
Super Lauwersmeer 'Louise'

Super Lauwersmeer 13.70

Wij hebben de primeur om de Super Lauwersmeer schepen voor verhuur aan te bieden! De Super Lauwersmeer Discovery is een modern gelijnd schip welke van alle luxe en gemakken is voorzien. Ideaal voor wie graag met twee stellen (met kinderen) van dezelfde luxe en comfort wil genieten.

Indeling

De indeling is ook uniek, namelijk; een twee + twee (+twee). Dit wil zeggen twee identieke vertrekken met een ruim tweepersoons frans bed inclusief eigen toilet en eigen aparte douche. Daarnaast is er nog plek voor twee extra opvarenden in een eigen hut met stapelbed.

In het midden van het schip bevindt zich de sfeervolle salon met U-vormige zitbank. Een paar treden naar beneden bevindt zich de keuken welke van alle gemakken en een uitgebreid keukeninventaris is voorzien.

Het ruime achterdek met stuurstand wordt in het geheel afgesloten door de cabriokap waar het  heerlijk vertoeven is..

Daarnaast is de uitrusting ook uniek. De boot is onder andere voorzien van; Vloerverwarming, wat voor een zeer aangenaam klimaat zorgt, airco, high performance geluid, vaatwasser, oven, TV incl. schoteltelevisie en een gratis VIP pakket*. Naast de uitrusting hebben we natuurlijk veel aandacht besteed aan de vormgeving welke tot in detail is uitgedacht.

Daarnaast is het schip uitgerust met een zwemplateau met zwemtrap.

Op deze boot zijn huisdieren niet toegestaan!

*Deze boot is inclusief een VIP pakket, bestaande uit: vier dekbedden incl. dekbedovertrek, vier handdoekensets (drie stuks + washandjes), keukenlinnen en twee vouwfietsen.

Toon meer
Lengte 13.70 meter
Breedte 4.40 meter
Hoogte 4.35 meter
Diepgang 1.20 meter
Bouwjaar 2017
Motor 150 pk Iveco
Dieseltank 750
Watertank 800
Meer over deze boot