Let op: dit schip wisselt op zaterdag en wordt uitsluitend voor hele weken verhuurd.

Jetten 44 AK 13.55

Dit exclusieve 2+2 motorjacht laat niets te wensen over. Het schip is ingedeeld met twee ruime hutten met vrijstaande tweepersoons bedden. Iedere hut heeft een eigen toilet en doucheruimte. Ideaal voor wie graag met twee stellen van dezelfde luxe en comfort wil genieten.

Indeling

De sfeervolle ingerichte salon met haar U-vormige zitbank biedt voldoende plaats voor vier personen. Een paar treden naar beneden bevindt zich de goed uitgeruste keuken. Deze is onder andere voorzien van een ruim werkblad, uitgebreid inventaris, een 4-pits gasstel, een oven en een koffieapparaat.

Aan boord is een centrale verwarming ingebouwd. Hierdoor is het schip niet alleen geschikt voor alle seizoenen, maar er is ook altijd warm water aanwezig.

Het ruime achterdek met stuurstand wordt in het geheel afgesloten door de cabriokap. Tijdens de zonnige dagen is het hierdoor heerlijk vertoeven in de schaduwrijke zithoek.

Daarnaast is het schip uitgerust met een zwemplateau met zwemtrap.

Op deze boot zijn huisdieren niet toegestaan!

De Jetten boten Van Speijk en Hubertus zijn identiek.

Lees verder Minder tekst

De volgende accessoires zijn te huur bij deze motorboot.

220v Stromendwater Radio Verwarming Koelkast Boegschroef Hekschroef SatallietTV Tweedouches Tweetoiletten GPS Stofzuiger 4pitsgasstel

Kenmerken

Categorie
motorjacht
Personen
2 - 4 personen
Lengte
13.55 meter
Breedte
4.45 meter
Hoogte
5.00 meter
Diepgang
1.15 meter
Motor
150 pk Iveco
Dieseltank
1000
Watertank
800