Wat kan ik bij mijn motorboot huren?

De vaarvakantie extra leuk maken? Er zijn verschillende accessoires te huur bij onze motorboten.

Van zwemvesten tot een rubberbootje. Onderstaand een overzicht van alle extra's die te huur zijn bij uw motorboot. U kunt ook direct de prijzen van alle accessoires bekijken.

 • Zwemvesten

  Zwemvesten zijn niet verplicht op onze motorboten. Bij het varen met kleine kinderen, ouderen of opvarenden met geen zwemervaring raden wij zwemvesten zeker aan.

 • IJsselmeerpakket

  De motorboten groter dan 12 meter zijn geschikt voor varen op het IJsselmeer. Dit geldt alleen als het veilig kan, men voldoende vaarervaring heeft en wanneer er een IJsselmeer pakket is gehuurd. Boven windkracht 4 mag er niet op het IJsselmeer gevaren worden.

  Bij een IJsselmeerpakket is inbegrepen: zwemvesten voor alle opvarenden, noodsignalen, een waterkaart van het IJsselmeer en een verrekijker.

 • Rubberboot + 2,5 pk motor
  Rubberbootje huren bij de Schiffart Yachtcharter

  Het is mogelijk om bij de gehuurde motorboot een rubberboot te huren. Deze is uitgerust met een 2,5 PK buitenboordmotor en is bevestigd achter de motorboot.

 • Fietsen
  Verhuur van motorboten in Friesland

  Bij het gehuurde boot is het ook mogelijk vouwfietsen bij te huren. Deze vouwfietsen zijn voorop de motorboot bevestigd.

 • SUPPEN
  IMG-5936.JPG

  De Friese natuur is nog dichterbij met een SUP (stand up paddle board). De SUP’s, inclusief peddel en pomp, zijn te huur bij een van de motorboten. Met een SUP onderweg zijn is niet alleen ontzettend leuk, maar ook nog eens erg sportief!

 • Internet aan boord

  Ook tijdens uw vaarvakantie online zijn? Dat kan! Wij verhuren mobiel internet (4 GB per week) bij de boten zodat u gewoon verbonden blijft.

 • Overdekte parkeerplaats

  Van 1 mei tot en met 1 oktober is het mogelijk om uw auto binnen, in een afgesloten hal, te stallen. Buiten parkeren op ons eigen terrein is uiteraard gratis.

 • Waterkaart

  Aan boord van al onze schepen zijn de waterkaarten van Friesland, Overijssel en Groningen. Het is ook mogelijk een waterkaart te bestellen om bijvoorbeeld vooraf uw vaarroute uit te stippelen. Het is mogelijk om bij de reservering een waterkaart te bestellen. Deze krijgt u dan thuis gestuurd wanneer de eerste aanbetaling is voldaan.

Alle accessoires en prijzen

Handdoeken (3 stuks)
€ 10,- per set
Dekbedden + overtrek en opgemaakte bedden
€ 13,50 per persoon
Keukenlinnen (1 set: 3x keukendoeken, 3x theedoeken, 3x vaatdoekjes)
€ 7,50 per set
Vouwfiets
€ 25,- per week
Zwemvest
€ 5,- per persoon
Bijboot + 2,5 pk buitenboordmotor
€ 125,- per week
SUP (inclusief peddel en pomp)
€ 85,- per week
Internet aan boord (4GB per week)
€ 30,- per week
TV (digitenne) (wanneer niet inbegrepen)
€ 25,- per week
Overdekte parkeerplaats (van 1 mei tot 1 oktober) (buiten is gratis)
€ 25,- per week
Vaarles 2 uren
€ 103,-
Vaarles 3 uren
€ 138,-
Vaarles 4 uren
€ 173,-
Verzekering borg (€ 500,-)
€ 75,-
Verzekering borg (€ 750,-)
€ 100,-
Verzekering borg (€ 1000,-)
€ 150,-
IJsselmeerpakket (indien van toepassing)
€ 40,-