Super Lauwersmeer 13.70

Wij hebben de primeur om de Super Lauwersmeer schepen voor verhuur aan te bieden! De Super Lauwersmeer Discovery is een modern gelijnd schip welke van alle luxe en gemakken is voorzien. Het schip biedt enorm veel ruimte en is ideaal voor het varen met een groep.

Indeling

De boot is voorzien van acht vaste slaapplaatsen en zowel voor als achter ruime badkamers met beide een toilet en een douche.

In het midden van het schip bevindt zich de sfeervolle salon met U-vormige zitbank. Een paar treden naar beneden bevindt zich de keuken welke van alle gemakken en een uitgebreid keukeninventaris is voorzien.

Het ruime achterdek met stuurstand wordt in het geheel afgesloten door de cabriokap waar het  heerlijk vertoeven is..

Daarnaast is de uitrusting ook uniek. De boot is onder andere voorzien van; Vloerverwarming, wat voor een zeer aangenaam klimaat zorgt, airco, high performance geluid, oven en een TV incl. schoteltelevisie. Naast de uitrusting hebben we natuurlijk veel aandacht besteed aan de vormgeving welke tot in detail is uitgedacht.

Daarnaast is het schip uitgerust met een zwemplateau met zwemtrap.

Op deze boot zijn huisdieren niet toegestaan!

Lees verder Minder tekst

De volgende accessoires zijn te huur bij deze motorboot.

220v Stromendwater Radio Verwarming Koelkast Boegschroef Hekschroef SatallietTV Tweedouches Tweetoiletten GPS Stofzuiger 4pitsgasstel

Kenmerken

Categorie
motorjacht
Personen
6 - 8 personen
Lengte
13.70 meter
Breedte
4.40 meter
Hoogte
4.35 meter
Diepgang
1.20 meter
Bouwjaar
2018
Motor
150 pk Iveco
Dieseltank
750
Watertank
1000