Schiffart vlet 10.50

De Joanna is een luxe boot die is voorzien van comfort en veel open ruimte. Door de ruime open kuip is het mogelijk om dicht bij het water heerlijk te vertoeven. Door zijn lage doorvaarthoogte is het schip uitermate geschikt om alle delen van Friesland mee te ontdekken.

Het is niet toegestaan met dit schip het IJsselmeer op te gaan.

Indeling

Voorin het schip bevindt zich een ruime hut met een groot tweepersoonsbed en een gescheiden douche- en toiletruime.

In de salon bevindt zich de goed uitgeruste keuken. Welke onder andere is voorzien van een uitgebreid keukeninventaris, een 4-pitsgastoestel, koffieapparaat en een magnetron.

Verder is hier een ruime lederen bank te vinden waar je rustig kan loungen, tv kijken of luisteren naar de hoge kwaliteit muziek. De bank is eventueel om te bouwen tot een extra bed.

De ruime open kuip is geheel overdekt met een cabriokap. Deze kan er in zijn geheel afgehaald worden of in delen worden opengeritst. De stuurstand heeft twee riante stuurstoelen, van waaruit er een prachtig overzicht is over het vaargebied. Achter de stuurstand bevinden zich twee ruime banken en een tafel. Daarnaast is het schip uitgerust met een zwemplateau met zwemtrap. Al met al een zeer complete, luxe en net even andere boot!

Lees verder Minder tekst

De volgende accessoires zijn te huur bij deze motorboot.

220v Toilet Stromendwater Radio Verwarming Koelkast Boegschroef Magnetron DigitenneTV Douche GPS Hondtoegestaan Stofzuiger 4pitsgasstel

Kenmerken

Categorie
motorjacht
Personen
2 - 3 personen
Lengte
10.50 meter
Breedte
3.65 meter
Hoogte
2.65 meter
Diepgang
0.95 meter
Motor
80 pk Vetus
Dieseltank
250
Watertank
500