Ervaringen

9,4/10 1080 reviews


10,0/10
“Bastiaan”
Bart | 13 augustus 2017
Super dagen gehad!
Prijs / kwaliteit
10,0/10
Hygiëne
10,0/10
Boot / bootuitrusting
10,0/10
Service en gastvrijheid
10,0/10
Vaargebied / beleving
10,0/10
Reactie van de verhuurder:
Dank voor de mooie review!
Lees meer

10,0/10
“Super boot”
Miranda | 12 augustus 2017
TIP Lekker een dagje te varen met een wakeboard en band voor achter de boot!
Vandaag een dag de joker mee gehad.

Wat hebben wij genoten, de boot zag er prima uit!
Ook het materiaal wat wij geleend hebben was top!
Prijs / kwaliteit
10,0/10
Hygiëne
10,0/10
Boot / bootuitrusting
10,0/10
Service en gastvrijheid
10,0/10
Vaargebied / beleving
10,0/10
Reactie van de verhuurder:
Leuk dat jullie hebben genoten en bedankt voor jullie mooie review!
Lees meer

7,6/10
“Op onze lieve "Ellen"”
Pascal van Beek | 11 augustus 2017
TIP Tochtje Sneek, Broek, Akkrum
Heerlijke boot!!
Weekje genoten van de Friese wateren.
GTL Proof!!
Incl GTL 800€ voor 6 dagen..... niet goedkoop, maar wel de moeite waard!!
Waterkaarten waren niet leesbaar vanwege wrs veelvuldig gebruik en natheid.
Overall: tevreden!!
Prijs / kwaliteit
4,0/10
Hygiëne
8,0/10
Boot / bootuitrusting
8,0/10
Service en gastvrijheid
8,0/10
Vaargebied / beleving
10,0/10
Reactie van de verhuurder:
Bedankt voor jullie review en de foto's!
Lees meer

9,2/10
“Louisse”
Willie | 10 augustus 2017
TIP We hebben erg leuk gelegen in de haven van Blokzijl. Leuk dorpje
Dit is echt een boot met veel luxe. Het gemak van thuis en dan elke dag ergens anders. Heerlijk overdekt achterdek. Lekkere kussens op het voordek. Super!
Prijs / kwaliteit
8,0/10
Hygiëne
10,0/10
Boot / bootuitrusting
10,0/10
Service en gastvrijheid
8,0/10
Vaargebied / beleving
10,0/10
Reactie van de verhuurder:
Leuk om te horen, bedankt!
Lees meer

8,0/10
“Weer een ervaring rijker”
Th de Ree | 8 augustus 2017
TIP Zoek je de rust en de natuur doe een tocht naar het lauwersmeer en ga bij zoutkamp de sluis door. Prachtige natuur daar in Groningen
Vorig jaar onze zeilboot verkocht. Nu weer eens tijd om een motorboot uit te proberen. Mooie stabiele boot en hebben een perfecte week gehad.
Prijs / kwaliteit
6,0/10
Hygiëne
10,0/10
Boot / bootuitrusting
8,0/10
Service en gastvrijheid
8,0/10
Vaargebied / beleving
8,0/10
Reactie van de verhuurder:
Bedankt voor jullie review
Lees meer

10,0/10
“Week gevaren met Doerak Femke”
Willem Wander | 5 augustus 2017
Goed te varen boot. In de havens werden wij gastvrij ontvangen. Een nacht op een eiland in het Hegermeer gelegen, daar komt iedere morgen in het seizoen een schip met warme broodjes en koffie met koek, was erg lekker. Wij hebben het goed naar ons zin gehad.
Prijs / kwaliteit
10,0/10
Hygiëne
10,0/10
Boot / bootuitrusting
10,0/10
Service en gastvrijheid
10,0/10
Vaargebied / beleving
10,0/10
Reactie van de verhuurder:
Hartelijk dank voor de mooie review!
Lees meer

9,6/10
“Leuke RIB gehuurd”
Erwin | 5 augustus 2017
Zeer tevreden een leuke RIB gehuurd. Leuke stabiele snelle boot en prettige service voor de verhuurder.
Prijs / kwaliteit
8,0/10
Hygiëne
10,0/10
Boot / bootuitrusting
10,0/10
Service en gastvrijheid
10,0/10
Vaargebied / beleving
10,0/10
Reactie van de verhuurder:
hartelijk dank!
Lees meer

9,2/10
“Weekend met de Eefelien”
Johan wee | 1 augustus 2017
TIP Vaal via Sneek Naar Scharnegoutum naar Easterlittens leuke overnachting daar . De volgende dag door naar Bolsward , na lunch door de stad naar Workum,daar Dineren op de markt ,laatste dag via De Fluezen en het hegermeer naar het starteiland op het sneekermeer retour naar de basis . Leuke trip.!!!
Heerlijk weekend gevaren met de Eefelien ,jammer dat we geen stoeltjes hadden meegenomen voor nazitten op het achterdek, als we lagen afgemeerd. Vender allies perfect an boord. PS Zelfs even vliegenmepper aan boord!!.
Prijs / kwaliteit
8,0/10
Hygiëne
10,0/10
Boot / bootuitrusting
10,0/10
Service en gastvrijheid
8,0/10
Vaargebied / beleving
10,0/10
Reactie van de verhuurder:
Bedankt voor de review!
Lees meer

8,0/10
“Doerak magriet”
Pette | 31 juli 2017
Leuke boot om weekend mee te varen voor twee personen , de wc was echter wel heel klein (deur moest open blijven). Jammer dat de tafel niet geheel weg geklapt kan worden zodat er 1 compleet groot bed ontstaat. Genoten van de omgeving en boot.
Prijs / kwaliteit
8,0/10
Hygiëne
8,0/10
Boot / bootuitrusting
8,0/10
Service en gastvrijheid
8,0/10
Vaargebied / beleving
8,0/10
Reactie van de verhuurder:
Bedankt voor de review
Lees meer

10,0/10
“Top weekend op de Antoinette”
Femke Huttenhuis | 31 juli 2017
TIP Omdat het onze eerste vaar vakantie was, waren we helemaal verbaasd dat we, tegen een kleine vergoeding bij de haven meester, in de binnenstad van Sneek mochten aanmeren en overnachten. De toiletgebouwtjes daar zijn keurig verzorgd en de binnenstad van Sneek is echt gezellig! Daarnaast zou ik, wanneer u voor het eerst gaat varen, 2 uurtje vaarles boeken. Dat geeft wat vertrouwen en dat heeft u met een pittige wind zeker nodig!!
We hebben een heerlijk weekend gehad op de Antoinette. Bij aankomst lag de boot keurig netjes, schoon en op tijd klaar. De vaarles die we geboekt hadden was geen overbodige luxe en zorgde ervoor dat we ons redelijk goed konden redden tijdens onze eerste vaar vakantie. De boot is van alle gemakken voorzien en goed te besturen. Natuurlijk is het even wennen maar al snel konden we genieten van de friesewateren.

We hebben echt genoten van het gezellige Sneek maar ook van de talloze onbewoonde eilandjes waar we konden aanmeren en overnachten. Kortom het was echt super leuk!
Prijs / kwaliteit
10,0/10
Hygiëne
10,0/10
Boot / bootuitrusting
10,0/10
Service en gastvrijheid
10,0/10
Vaargebied / beleving
10,0/10
Reactie van de verhuurder:
Top dat het zo goed is bevallen. De vaarles is inderdaad een hele goede aanrader: het zorgt voor een stuk meer zekerheid voordat men echt vertrekt. Bovendien geeft de schipper al varende veel tips en goede adviezen.
Lees meer

9,6/10
“Beoordeling Jantina”
AH van Beek | 29 juli 2017
TIP Wij vonden het dorpje Eijlst heel leuk om te zien.daar hebben we eeg lekker ijs gegeten bij de nieuwe ijssalon
Prijs / kwaliteit
8,0/10
Hygiëne
10,0/10
Boot / bootuitrusting
10,0/10
Service en gastvrijheid
10,0/10
Vaargebied / beleving
10,0/10
Reactie van de verhuurder:
Bedankt voor de review en de smakelijke tip!
Lees meer

10,0/10
“Super”
Brandenburg | 27 juli 2017
Mooi bedrijf alles strak geregeld, mooie jachten
Prijs / kwaliteit
10,0/10
Hygiëne
10,0/10
Boot / bootuitrusting
10,0/10
Service en gastvrijheid
10,0/10
Vaargebied / beleving
10,0/10
Reactie van de verhuurder:
Bedankt voor de mooie review!
Lees meer

8,4/10
“bootje”
simon de jongh | 24 juli 2017
bastiaan
Prijs / kwaliteit
6,0/10
Hygiëne
8,0/10
Boot / bootuitrusting
8,0/10
Service en gastvrijheid
10,0/10
Vaargebied / beleving
10,0/10
Reactie van de verhuurder:
Bedankt voor jullie reactie.
Lees meer

9,6/10
“Heerlijke boot voor een lang weekend!”
Familie Budel | 24 juli 2017
Ontzettend genoten!
Prijs / kwaliteit
8,0/10
Hygiëne
10,0/10
Boot / bootuitrusting
10,0/10
Service en gastvrijheid
10,0/10
Vaargebied / beleving
10,0/10
Lees meer

10,0/10
“Doetak Nicole”
Erik | 15 juli 2017
TIP Wij vonden Workum erg leuk met een gezellige jachthaven. Neem een stuk horgaas mee en een set koelkastmagneten , zodat je met de ramen open kunt slapen zonder wakker gehouden te worden door muggen !
Een erg leuke boot die simpel te besturen is voor onervaren schippers. We hebben erg genoten van ons verblijf op de boot met prachtig weer. Je kunt eenvoudige maaltijden aan boord maken. Er was tijdens de huurperiode een klein mankement aan de kap en de eigenaren van de jachthaven deden enorm hun best om het op te lossen, geen moeite was teveel.
Prijs / kwaliteit
10,0/10
Hygiëne
10,0/10
Boot / bootuitrusting
10,0/10
Service en gastvrijheid
10,0/10
Vaargebied / beleving
10,0/10
Reactie van de verhuurder:
Bedankt voor de mooie review. Workum is inderdaad een aanrader!
Lees meer

10,0/10
“Geweldige vaartoch.”
Koppel uit Arnhem | 14 juli 2017
Makkelijke te varen boot, prima voor beginners zoals wij. Ruimte genoeg, netjes en compleet. Prachtig vaargebied, met rustige natuur en mooie dorpjes. Ook te merken de gastvrijheid van iedereen. Zeker een aanrader.
Prijs / kwaliteit
10,0/10
Hygiëne
10,0/10
Boot / bootuitrusting
10,0/10
Service en gastvrijheid
10,0/10
Vaargebied / beleving
10,0/10
Reactie van de verhuurder:
Bedankt voor jullie reactie, fijn dat jullie hebben genoten!
Lees meer

10,0/10
“Louise”
Leon Janssen | 14 juli 2017
TIP Misschien leuk om adressen van "restaurants aan het water" op de boot beschikbaar te hebben.
Het varen met deze ontzettend mooie boot was super.
Prijs / kwaliteit
10,0/10
Hygiëne
10,0/10
Boot / bootuitrusting
10,0/10
Service en gastvrijheid
10,0/10
Vaargebied / beleving
10,0/10
Reactie van de verhuurder:
Bedankt voor jullie review. We nemen de tip mee ;-)
Lees meer

10,0/10
“sehr schönes Schiff - sehr guter Service”
Wolfgang Komescher | 4 juli 2017
haben zum 2. Mal ein Schiff gebucht. 100 % weiterempfehlung
Prijs / kwaliteit
10,0/10
Hygiëne
10,0/10
Boot / bootuitrusting
10,0/10
Service en gastvrijheid
10,0/10
Vaargebied / beleving
10,0/10
Reactie van de verhuurder:
Vielen Dank!
Lees meer

9,6/10
“Monique”
Klaus Goelz | 4 juli 2017
TIP Ich rate von der Drentschen Hoofdvaart ab: Schleusen- bzw. Brückenbediener waren Mitte April beim Service (Hinweise, Bedienung) nicht hilfreich. Die Öffnungszeiten waren ungenügend und Bedienzeiten waren eher Zufall. Unser Schreiben an die Provincie Drenthe blieb unbeantwortet. Ansonsten in den anderen Regionen: Alles ausgezeichnet !!!
Prijs / kwaliteit
8,0/10
Hygiëne
10,0/10
Boot / bootuitrusting
10,0/10
Service en gastvrijheid
10,0/10
Vaargebied / beleving
10,0/10
Reactie van de verhuurder:
Vielen Dank. Schade von Ihre schlechte Erfahrung mit der Drentsche Hoofdvaart, das hat tatsächlich besser gekönnt...
Lees meer

8,8/10
“Pracht schip!”
Wim en Coby van Garderen | 4 juli 2017
Voor de tweede keer de special Joanna geboekt. We wisten al dat het een fantastisch mooi schip was. En ook dit keer supergenoten. Friesland is prachtig! En met alle comfort van de Joanna kon ons weekend niet meer stuk. Volgend jaar zeker weer!!


Prijs / kwaliteit
8,0/10
Hygiëne
6,0/10
Boot / bootuitrusting
10,0/10
Service en gastvrijheid
10,0/10
Vaargebied / beleving
10,0/10
Reactie van de verhuurder:
Fijn te horen, bedankt!
Lees meer