Let op: dit schip wisselt op zaterdag en wordt uitsluitend voor hele weken verhuurd.

Super Lauwersmeer 14.30

Het is de derde Super Lauwersmeer op rij: De Super Lauwersmeer Discovery 47 AC genaamd Sierra Lima. Het gaat om het allernieuwste model, gebouwd op de moderne Superlauwersmeer-werf in Noard Burgum. Een modern gelijnd schip welke van alle luxe en gemakken is voorzien.

Indeling

De indeling is uniek en past perfect in onze variabele vloot. Drie slaapkamers met elk een tweepersoonsbed, boven in de salon een prachtige panorama keuken met uitzicht op de omgeving. Het ruime achterdek met stuurstand wordt in het geheel afgesloten door de cabriokap waar het  heerlijk vertoeven is..

Daarnaast is de uitrusting ook uniek. De boot is onder andere voorzien van; Vloerverwarming, wat voor een zeer aangenaam klimaat zorgt, airco, high performance geluid, TV incl. schoteltelevisie en een VIP pakket*. Naast de uitrusting hebben we natuurlijk veel aandacht besteed aan de vormgeving welke tot in detail is uitgedacht.

Daarnaast is het schip uitgerust met een zwemplateau met zwemtrap.

Op deze boot zijn huisdieren niet toegestaan!

*Deze boot is inclusief een VIP pakket, bestaande uit: zes dekbedden incl. dekbedovertrek, zes handdoekensets (drie stuks + washandjes), keukenlinnen en twee vouwfietsen.

Lees verder Minder tekst

De volgende accessoires zijn te huur bij deze motorboot.

220v Stromendwater Radio Verwarming Koelkast Boegschroef Hekschroef SatallietTV Tweedouches Tweetoiletten GPS Stofzuiger 4pitsgasstel

Kenmerken

Categorie
motorjacht
Personen
2 - 6 personen
Lengte
14.20 meter
Breedte
4.40 meter
Hoogte
4.70 meter
Diepgang
1.20 meter
Bouwjaar
2020
Motor
150 pk Volvo
Dieseltank
750
Watertank
800