De Brûzer 9.00 AK

De Brûzer is een compacte motorboot voorzien van alle comfort. Het schip is uitgerust met een boegschroef en voorzien van een lage doorvaarthoogte.

De cabrioletkap van de Brûzer biedt vele mogelijkheden. Bij mooi weer kan de kap er in zijn geheel af en wordt de boot een prachtige cabrio op het water. Is het iets minder mooi weer, dan kan je een deel open maken of afnemen. Zo is het toch mogelijk beschut buiten te zitten, zo dicht mogelijk bij de natuur. ’S nachts of bij regenachtig weer kan deze volledig worden afgesloten. Het is ook mogelijk een bimitop tegen de zon te maken of alleen te gebruiken als stuurstand overkapping.

In de salon is het overigens ook zeer goed vertoeven: in de keuken en bij de dinette heb je een mooi uitzicht over het water. De salon is in zijn geheel af te sluiten.

Het is niet toegestaan met een Brûzer het IJsselmeer op te gaan.

Indeling

Voor in het schip bevind zich een vast tweepersoonsbed een dinette, een douche- en toilettruimte en een keuken. De keuken is uitgerust met een 4-pits gasstel, keukeninventaris en een rvs spoelbak. Van de dinette kan een slaapplaats voor twee kinderen of één volwassene worden gemaakt.

Achter in het schip bevind zich een open kuip welke is afgedekt met een cabrioletkap en twee ruime achterhutten met twee eenpersoonsbedden. De open kuip is voorzien van twee banken, een tafel en twee stuurstoelen.

Het schip is hiernaast uitgerust met een zwemtrap, een flatscreen-tv en een DVD-speler. Onder het bed en onder de zitbanken is nog extra opbergruimte.

De Brûzers Jantina, Eefelien en Jolanda zijn identiek.

Lees verder Minder tekst

De volgende accessoires zijn te huur bij deze motorboot.

220v Toilet Stromendwater Radio Verwarming Koelkast Boegschroef DigitenneTV Douche Hondtoegestaan Stofzuiger 4pitsgasstel

Kenmerken

Categorie
motorjacht
Personen
2 - 5 personen
Lengte
9.00 meter
Breedte
3.20 meter
Hoogte
2.40 meter
Diepgang
0.75 meter
Motor
65 pk Vetus
Dieseltank
250
Watertank
500