Altijd voor de wind met een elektrische (vouw)fiets!

27 januari 2023

Wij hebben een nieuwe accessoire toegevoegd aan ons assortiment. Vanaf dit seizoen is het mogelijk om bij onze motorboten een elektrische (vouw)fiets te huren.

Huur een elektrische vouwfiets bij een motorboot!
Huur een elektrische vouwfiets bij een motorboot!

Natuurlijk hadden wij al ‘gewone’ (vouw)fietsen in ons assortiment, maar regelmatig kregen wij de vraag of wij ook elektrische fietsen verhuren. Helaas moesten wij deze vraag tot op heden altijd beantwoorden met “nee, helaas”. Maar dat is niet meer nodig, want met de toevoeging van de elektrische (vouw)fiets spelen wij in op de wensen en behoeften van onze klanten en kunnen wij deze vraag vervolgens beantwoorden met: “jazeker!”. 

Een elektrische fiets geeft meer luxe en comfort aan jouw vaarvakantie en kan heel waardevol zijn als je slechter ter been bent. Op deze manier kun je grotere afstanden afleggen, zonder veel inspanning te leveren. Verken de watersportdorpjes en wereld daaromheen op de fiets. En een ritje naar de supermarkt is snel gedaan!

Let op!
De voorraad is beperkt, wil je zeker zijn van een elektrische fiets bij jouw vaarvakantie? Reserveer dan snel. Je huurt er één voor € 150,- per week. Het maximaal toegestaan gewicht op deze fietsen is 100 kilogram.

Terug naar overzicht
Aanmelden nieuwsbrief

Ook nieuws en aanbiedingen automatisch in je mailbox?