Winterwerk

24 januari 2023

Na een druk seizoen waarin de boten volop verhuurd en onderweg waren, is er in de winter tijd om de boten te vernieuwen en een upgrade te geven.

In het najaar worden eerst al onze boten winterklaar gemaakt. In de winter geven onze monteurs alle boten vervolgens ook groot onderhoud. Technisch wordt de hele boot nagelopen en waar nodig onderdelen vernieuwd. Enkele motoren worden ook in zijn geheel uit de boot gehaald en in de werkplaats, waar veel meer ruimte is, gereviseerd. 

Grote upgrade voor de Henriëtte en de Diaz
Onze Doerak 8.50 Henriëtte wordt flink aangepakt. Zo komt er in de voorkajuit een nieuw plafond, komt er nieuw vinyl om de voor- en achterramen en zijn in de achterhut de wanden helemaal opnieuw betimmerd. Met een nieuwe RVS mast, nieuwe ramen en windscherm kan de Henriëtte er weer even tegen aan!

Ook in de Parade Kruiser Diaz is flink geklust. Er is in de salon en keuken een spiksplinter nieuwe kunststoffen teak-vloer gelegd. De achterhut kreeg een nieuw plafond en in de voorste hut is een nieuw verduisteringsgordijn met een hor gekomen. Daarnaast is het lijstwerk in de salon, de trap en de ingang opnieuw gelakt.

Verschillende werkzaamheden
Naast de Henriëtte en de Diaz zijn ook aan de andere boten verschillende werkzaamheden verricht. Zo heeft onder andere de Rosalien nieuw vinyl om de ramen gekregen, de Samantha in de voorste hut een nieuw plafond, de Monique en Joanna nieuwe bekleding en de With een nieuwe vloer. Vele boten krijgen een nieuw geverfde romp en bij enkele boten wordt ook de opbouw geverfd. Zo is straks alles weer klaar voor het nieuwe seizoen

Terug naar overzicht
Aanmelden nieuwsbrief

Ook nieuws en aanbiedingen automatisch in je mailbox?