Watersportseizoen wegens succes verlengd!

2 juli 2022

Goed nieuws voor wie van varen geen genoeg kan krijgen. Het watersportseizoen in Friesland is namelijk verlengd.

Onze Rob 9.60 'Martine' verkent de wateren in de winter!
Onze Rob 9.60 'Martine' verkent de wateren in de winter!

Om varen in de winter makkelijker te maken worden steeds meer bruggen het hele jaar door bediend. Dit geldt bijvoorbeeld voor de Scharsterbrug, de brug bij Terherne, de Sûdergoabrêge bij Workum, De Van Panhuysbrug bij Tjerkwerd en de brug Janesloot bij Langweer. Voor deze op afstand bedienbare bruggen hoeft geen afroep meer worden gedaan. Bekijk het complete overzicht van de bruggen die de hele winter bediend worden zonder afroep en kijk voor actuele informatie op vaarwegen.nl.

Het genieten van het varen kan dus ook in de winter ongehinderd door gaan. Ontdek de charme van elk seizoen, en geniet van de vrijheid, rust en ruimte op de Friese Meren. Benieuwd welke boten wij nog beschikbaar hebben? Kijk op onze website.

Terug naar overzicht
Aanmelden nieuwsbrief

Ook nieuws en aanbiedingen automatisch in je mailbox?