Een nieuwe vloer voor onze Schiffart Kruiser ‘Jupiter’

2 april 2022

Het grote winterproject van onze timmerman Arjen was het vernieuwen van de vloer in de Jupiter. Naast deze grote klus heeft hij in verschillende boten nog diverse ‘kleinere’ werkzaamheden verricht.

Grote aanpassingen in onze boten worden vaak in de winter ingepland, dan is er simpelweg tijd en ruimte voor. Dit keer was de Jupiter aan de beurt. De blauwe vloerbedekking is vervangen voor een mooie kunststof teakline vloer. Ook is er van meerdere losse luikjes één groot motorkamerluik met scharnieren gemaakt.

Vernieuwingen voor De With
Ook Valkkruiser De With is flink aangepakt. Het plafond in de voorkajuit is vervangen en er is een hor met een verduisterend gordijn geplaatst. In de salon en de keuken ligt nu ook een mooie kunststof teakline vloer. Daarnaast is al het lijstwerk in de salon vernieuwd, eerst is alles kaal gehaal en daarna in meerdere lagen strak gelakt. Ook bij deze boot is er van meerdere luikjes één groot motorkamerluik gemaakt. Allemaal mooie vernieuwingen voor De With!

Natuurlijk zijn dit niet de enige boten die aangepakt zijn. Een kleine opsomming: de Anna Marie heeft een nieuw keukenblad en plafond, De Ruyter een nieuw sky-plafond, de Femke nieuw vinyl om de ramen, de Henriëtte een nieuw keukenblad en nieuwe stuurstand en de Monique heeft ook een nieuwe vloer in beide achterhutten.

Terug naar overzicht
Aanmelden nieuwsbrief

Ook nieuws en aanbiedingen automatisch in je mailbox?