Varen in tijden van Corona

8 april 2021

De Nederlandse vlag schittert in het zonnetje.
De Nederlandse vlag schittert in het zonnetje.

Er is bijna geen leukere én veiligere vakantie dan een vaarvakantie. Geniet aan boord van de rust op het water, de natuur en goed gezelschap en voel je vrij om op iedere dag op een andere plek wakker te worden.

De jachthavens zijn open, de bruggen worden allemaal normaal bedient en daarnaast bezorgen de  restaurants graag hun lekkerste maaltijden aan boord.

We krijgen echter veel vragen ‘wat als..’ en daar willen graag (voordat er geboekt wordt) antwoord op geven. Houd rekening met de volgende zaken;

  • Vaar met familie of volgens het RIVM/ de Rijksoverheid aantal toegestane personen uit verschillende huishoudens. Het is aan de huurder om aan de regels te voldoen;
  • In geval van annulering gelden de algemene Hiswa Voorwaarden*. Óók wanneer er geannuleerd wordt vanwege Corona maatregelen (bv. reis-problemen, quarantaine, het tonen van een negatieve test etc.).

We doen niets liever dan vrij en onbekommerd onze gasten ontvangen, service verlenen en gunnen iedereen veel vaarplezier, en dat alles binnen de actuele maatregelen. Wij hopen dat we weer een gezonde en vrijere tijd tegemoet gaan, zonder Corona.

*Deze voorwaarden zijn anders wanneer er bij ons een annuleringsverzekering is afgesloten. Informeer bij ons vrijblijvend naar deze voorwaarden.

Terug naar overzicht
Aanmelden nieuwsbrief

Ook nieuws en aanbiedingen automatisch in je mailbox?