Nieuwe vaarroutes om te ontdekken

7 april 2019

Het seizoen is alweer bijna gestart en dat betekent voor velen ook de voorbereidingen voor de vaarvakantie. Voor iedereen die inspiratie op wil doen over Nederlands mooiste waterrijke gebied en knusse dorpjes, kan dat nu nog beter. De nieuwe, uitgebreide vaarroutes staan nu op onze website.

Sinds dit jaar zijn we verschillende vaarroutes rijker en nemen we je mee naar de mooiste plekjes van Friesland, Drenthe, Overijssel en Groningen. Voor ieder schip is er een geschikte vaarroute uitgestippeld, zowel in de zomer als in de winter. 

Ook snappen we dat het niet altijd even makkelijk is om alles te kunnen inschatten. Daarom staan er handige tips bij zoals; de doorvaarthoogte, afstand en de gemiddelde duur om een vaarroute af te leggen. 

Bekijk alle vaarroutes
Terug naar overzicht
Aanmelden nieuwsbrief

Ook nieuws en aanbiedingen automatisch in je mailbox?