De Schiffart Yachtcharter in Terherne neemt Yachtcharter Van Straten in Sneek over

10 oktober 2017

Wij, Arend en Gisela De Schiffart van De Schiffart Yachtcharter in Terherne, nemen per 1 november 2017 het gerenommeerde motorjachtverhuurbedrijf Van Straten in Sneek over. Met de overname van zeven royal class jachten; de van Riebeeck, de Ruyter, Cook, de With, Diaz, van Speijk en de Hubertus en de reeds geplande eigen uitbreiding met drie schepen komt onze vloot in het voorjaar van 2018 op 35 vaarbewijsvrije motorboten van 7 tot 15 meter.

De drie huurschepen die al op ons investeringslijstje stonden zijn een tweede gloednieuwe Super Lauwersmeer Discovery voor 8 personen naast het dit jaar in de vaart genomen VIP-jacht Louise én twee geheel gerenoveerde kruisers van het type Doerak.

Lars en Bregina van Straten gaan zich geheel toeleggen op de bemiddeling bij aan- en verkoop van jachten, handel in uiteenlopende pleziervaartuigen en de nieuwbouw van hun eigen merk Vivante Yachts.

Van Straten neemt de verkoop van een tiental jonge sloepen en snelle RIB’s uit ons verhuurprogramma op zich. Wij stoppen met de dagverhuur van open boten om volledig te kunnen focussen op de verhuur van stalen motorjachten in alle prijs- en uitrustingsklassen, een kernactiviteit naast de technische watersportservice, de jachthaven en de verkoop van open boten en toebehoren als motoren. Voor de huur van de sloepen in Terherne kan men voortaan terecht bij Waterpark Terherne. 

Bekijk alle motorboten
Terug naar overzicht
Aanmelden nieuwsbrief

Ook nieuws en aanbiedingen automatisch in je mailbox?