Ervaringen

9,4/10 752 reviews


9,6/10
“Heerlijk gevaren”
Theo S | 3 juli 2017
TIP Extra stootwillen zijn aan te raden. Bezoek Hindeloopen met trein en vouwfiets (ook te huur!!) vanuit Workum. Hindeloopen is wat lastiger te bevaren, vanwege enkele te lage bruggen.
Leuke handzame boot, met alle noodzakelijke voorzieningen.Pas helemaal opgeknapt en dat is te zien.handige oplossing voor de koelkast, hierdoor in kastjes veel ruimte voor uitgebreide inventaris en levensmiddelen.nog even een ruitenwisser plaatsen dan ook geschikt voor regenachtige dagen.
Prijs / kwaliteit
10,0/10
Hygiëne
10,0/10
Boot / bootuitrusting
8,0/10
Service en gastvrijheid
10,0/10
Vaargebied / beleving
10,0/10
Reactie van de verhuurder:
Hartelijk dank voor de review. En de ruitewisser is gemonteerd ;-)
Lees meer

8,0/10
“Joker 470 Jockey”
Eric Albers | 3 juli 2017
TIP De volgende keer neem ik zelf een paraplu ankertje mee.
Met deze boot is het heel eenvoudig varen. Zeer geschikt om de omgeving vanaf het water te verkennen. Bij Lemmer het IJsselmeer opgegaan bij lagerwal en 15 knopen wind, prima te doen.
Prijs / kwaliteit
8,0/10
Hygiëne
8,0/10
Boot / bootuitrusting
6,0/10
Service en gastvrijheid
10,0/10
Vaargebied / beleving
8,0/10
Reactie van de verhuurder:
Bedankt voor de reactie. Een anker hoort bij de standaard uitrusting, evenals een kabelslot lijntjes en stootwillen. Het kan zijn dat hij bij jullie (voorseizoen) nog ontbrak, excuses! Het is inmiddels gecontroleerd en aan boord bevonden ;-)
Lees meer

10,0/10
“Verwachting overtroffen”
Kees | 3 juli 2017
Prijs / kwaliteit
10,0/10
Hygiëne
10,0/10
Boot / bootuitrusting
10,0/10
Service en gastvrijheid
10,0/10
Vaargebied / beleving
10,0/10
Reactie van de verhuurder:
Boven verwachting is altijd mooi!
Lees meer

9,2/10
“Uper”
Michel | 3 juli 2017
TIP Voor de sportieve en uitdagende recreant een welkom bedrijf om je spullen van zeer goede kwaliteit te huren en gebruiken
Goede service en goed materiaal tegendeel redelijk eerlijke prijs.
Op dag van reservering werd door miscommunicatie afgeweken van de oorsprongelijke offerte. Hier werd door Schiffart uiterst relaxed met omgegaan
Prijs / kwaliteit
6,0/10
Hygiëne
10,0/10
Boot / bootuitrusting
10,0/10
Service en gastvrijheid
10,0/10
Vaargebied / beleving
10,0/10
Reactie van de verhuurder:
Bedankt voor jullie reactie!
Lees meer

9,6/10
“Mooie ruime sloep”
Jorrit Smit | 3 juli 2017
Goede ervaring met zowel de boot als de eigenaren. zou zeker aanraden deze sloep hier te huren. Enig klein is dat ik wat moeite had met achteruit draaien, maar dat kan ook aan mij liggen
Prijs / kwaliteit
10,0/10
Hygiëne
10,0/10
Boot / bootuitrusting
10,0/10
Service en gastvrijheid
10,0/10
Vaargebied / beleving
8,0/10
Reactie van de verhuurder:
Bedankt voor je reactie!
Lees meer

10,0/10
“Heerlijk ontspannen”
Berber Dijkstra | 24 juni 2017
Na een drukke week werken was een weekend weg met deze boot de ultieme ontspanning. Ik kwam tot rust terwijl we het Sneekermeer verkenden met de mooie doerak Margriet (klein, maar fijn).

Daarnaast een goede service vanuit Yachtcharter de Schiffart, aardig personeel. Het huren van een bootje hier zou ik iedereen kunnen aanbevelen om lekker tot rust te komen!
Prijs / kwaliteit
10,0/10
Hygiëne
10,0/10
Boot / bootuitrusting
10,0/10
Service en gastvrijheid
10,0/10
Vaargebied / beleving
10,0/10
Lees meer

10,0/10
“Antares gehuurd”
Geert Maerevoet | 7 juni 2017
TIP Wanneer je aan de Marrekritten wil overnachten moet je zeker om 16 uur aanleggen. De Oude Venen in Eernewoude zijn een aanrader om te bezoeken, zowel om te wandelen als met het schip.
Antares is een vrij groot schip, maar toch eenvoudig en makkelijk bestuurbaar door de boogschroef. We hebben er met 4 een lekker lang weekend mee rondgevaren aan een gezapig tempo. Alle tanks waren goed gevuld en daar kwamen we ruimschoots mee toe.
Enige minpuntje is het mindere zicht door de plastic raampjes op de stuurpost. Maar zolang het niet regent, moet je dat niet neerlaten. Haren in de wind is ook best leuk.
Prijs / kwaliteit
10,0/10
Hygiëne
10,0/10
Boot / bootuitrusting
10,0/10
Service en gastvrijheid
10,0/10
Vaargebied / beleving
10,0/10
Reactie van de verhuurder:
Dank jullie voor de mooie review en de sfeervolle foto's!
Lees meer

9,2/10
“Charter Doerak Henriette”
Herbert Hoffmann | 7 juni 2017
TIP Bootshaken ist nicht ausziehbar, besser ist einer, den man verlängern kann. Je eine Klampe in der Mitte an Steuerbord und Backbord zusätzlich wäre hilfreich beim Anlegen.
Prijs / kwaliteit
8,0/10
Hygiëne
10,0/10
Boot / bootuitrusting
8,0/10
Service en gastvrijheid
10,0/10
Vaargebied / beleving
10,0/10
Reactie van de verhuurder:
Danke, wir nehmen Ihr Tipp mit ;-)
Lees meer

9,2/10
“Anna Maria”
Piet de Leeuw van Weenen | 7 juni 2017
TIP Vaar eens naar Franeker en bezoek het beroemde Planetarium van IJsingga. Maak een foto van de waterpoort in Sneek, en van het vrouwtje van Stavoren in haar stad. Ach Friesland heeft een groot vaargebied en overal buiten de jachthavens mag je gratis voor langere tijd overal liggen, al heb je dan geen electriciteit van de wal. Maar de accu`s houden het bij normaal gebruik lang vol. Zeer aan te bevelen.
De Anna Maria is een fantastische boot waar je ook ruim in de stuurhut aan een tafel kan zitten, eten, enz en alle kanten uit kan kijken. Daar is op de meeste boten geen plaats voor.
Prijs / kwaliteit
10,0/10
Hygiëne
10,0/10
Boot / bootuitrusting
6,0/10
Service en gastvrijheid
10,0/10
Vaargebied / beleving
10,0/10
Reactie van de verhuurder:
Bedankt voor de review!
Lees meer

8,0/10
“Luxe sloep voor familie uitje!”
Karsten | 6 juni 2017
Prachtige sloep gehuurd bij de Schiffart. Sloep was van alle gemak voorzien, goed afdakje om te schuilen, koelkast aan bord. We hebben een superleuke dag gehad.
Prijs / kwaliteit
8,0/10
Hygiëne
8,0/10
Boot / bootuitrusting
8,0/10
Service en gastvrijheid
8,0/10
Vaargebied / beleving
8,0/10
Reactie van de verhuurder:
Bedankt voor jullie review!
Lees meer

8,4/10
“Brûzer Neptunus”
Ralf Tjardes | 5 juni 2017
Prijs / kwaliteit
8,0/10
Hygiëne
8,0/10
Boot / bootuitrusting
8,0/10
Service en gastvrijheid
10,0/10
Vaargebied / beleving
8,0/10
Reactie van de verhuurder:
Bedankt voor de review.
Lees meer

10,0/10
“Altijd een fijne vaarvakantie”
Jeroen de Vries | 21 mei 2017
TIP Voor een weekendje is een rondje Akkrum-Alde Feanen-Burgumer Mar-Grou-Snitser Mar-Langweer-Âldhof erg leuk. Je komt in en op me
Ik heb vaak een boot bij De Schiffart gehuurd. Zowel met de Doerak als met de Brûzer heb ik heel fijne ervaringen; deze boten hebben hele fijne vaareigenschappen, ze zijn comfortabel en tegelijk klein genoeg om ook de kleine wateren te ontdekken.

De Schiffart is een betrouwbare, prettige verhuurder. Ze leggen alles geduldig uit. Ze zijn oprecht geïnteresseerd in je vaarvakantie en geven leuke en nuttige tips.

Ik zal hier nog veel vaker een boot huren!
Prijs / kwaliteit
10,0/10
Hygiëne
10,0/10
Boot / bootuitrusting
10,0/10
Service en gastvrijheid
10,0/10
Vaargebied / beleving
10,0/10
Reactie van de verhuurder:
Hartelijk dank voor de mooie review en de leuke foto's. Fijn dat het vakantie vieren op het water jullie zo goed bevalt. Heel graag tot een volgende keer!
Lees meer
1 37 38