Zoeken in de website

Selecteer uw taal

  • header-01

Wie zijn wij

Yachtcharter De Schiffart is een erkend jachtverhuurbedrijf in Terherne, het bekende Kameleondorp in hartje Friesland. Hèt adres voor het huren van een boot.

De vloot bestaat uit 35 motorjachten variërend in de lengte van 7 tot 13.80 meter. Alle schepen bieden de faciliteiten voor een aangename vaarvakantie onder alle weersomstandigheden. Onze motorjachten zijn uitgerust met een compleet inventaris.

Voor het varen met onze moderne motorjachten is geen vaarbewijs nodig. Voor het huren van een motorjacht kan gekozen worden uit verschillende types. De Doerak, geschikt voor de beginnende watersporter, is compact en toch ruim. De Brûzer is een klassiek gelijnde motorboot met boegschroef, compact en makkelijk te varen. De Kruiser biedt ruimte voor meerdere personen met veel luxe en stuurcomfort. Het Kotterjacht  sterk en geschikt voor ruw water. Het Wellness Kotterjacht is pure verwennerij! Ook zeer geschikt voor het varen in de winter.

Ideaal gelegen charterhaven

Vanwege de centrale ligging in het Friese waterland, nabij de autosnelweg A32 en het Sneekermeer, is Terherne een schitterend vertrekpunt met een motorjacht. Als men onze haven uitvaart, kan er met onmiddellijke ingang van Frieslands unieke natuur, cultuur en sfeer genoten worden. Al varende komt men via kronkelende riviertjes in gezellige dorpjes. Er is veel te zien en te beleven in deze waterrijke provincie, óók voor kinderen! Aan boord bevindt zich uitvoerige informatie over attracties en vaarroutes.

Haven met veel extra's

Wij beschikken over een eigen haven gelegen vlakbij het gezellige winkel- en uitgaans-centrum van Kameleondorp Terherne. De haven is voorzien van uitstekende sanitaire voorzieningen, een speeltuin, trailerhelling, stroom en water bij de steigers en parkeerplaatsen voor huurders op het eigen afgesloten terrein, pal naast de haven.

De Schiffart Yachtcharter

Koailan 6 NL-8493 LA Terherne
T: +31 (0) 566 65 19 20
E: info@schiffart-yachtcharter.com

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 16:30

Volg ons ook op