Nieuw in de vloot vanaf juni 2024!

Jetten 37 AC-RS

Deze exclusieve Jetten 37 AC-RS vaart vanaf juni 2024 mee in onze vloot. Dit toegankelijke 2+2 schip is ingedeeld met twee hutten met vrijstaande tweepersoons bedden. Iedere hut heeft een eigen toilet en doucheruimte. Ideaal voor wie graag met twee stellen van dezelfde luxe en comfort wil genieten.

Indeling

In de moderne en smaakvol ingerichte salon bevindt zich een L-vormige zitbank en losse kruk met daartegenover een ruime kastwand met televisie. Naast de salon bevindt zich de goed uitgeruste keuken. Deze is onder andere voorzien van een uitgebreid inventaris, een 3-pits gasstel, een magnetron en een koffieapparaat.

Aan boord is een centrale verwarming ingebouwd. Deze zorgt voor een aangenaam klimaat en maakt het schip geschikt voor het varen in alle seizoenen.

Het achterdek is ruim en voorzien van vaste achterbank en een losse tafel. Dankzij de cabriokap met bimini, welke in verschillende delen los te ritsen is, is het met alle weersomstandigheden goed vertoeven.

Daarnaast is het schip uitgerust met een zwemplateau met zwemtrap.

De kruisers Sterre en Esmee zijn identiek.

Lees verder Minder tekst

De volgende accessoires zijn te huur bij deze motorboot.

220v Stromendwater Radio Verwarming Koelkast Boegschroef Hekschroef Magnetron DigitenneTV Tweedouches Tweetoiletten Stofzuiger 3pitsgasstel

Kenmerken

Categorie
motorjacht
Personen
2 - 4 personen
Lengte
11.40 meter
Breedte
3.80 meter
Hoogte
3.85 meter
Diepgang
1.00 meter
Motor
114 pk
Dieseltank
450
Watertank
500