Schiffart kotterjacht 12.50

Het kotterjacht is de ideale boot om met een vriendengroep of met twee families op pad te gaan. Het schip is ruim en volledig ingericht voor acht personen. Heerlijk om een vaarvakantie op door te brengen met zowel de warme als koudere dagen. Het kotterjacht beschikt namelijk over een goede kachel, dubbele beglazing en een verwarmde stuurstand.

Indeling

Voor in de punt bevindt zich de keuken, twee slaapkamers en een badkamer met douche en toilet. Een van de slaapkamers is ingedeeld met een tweepersoonsbed, de andere met een stapelbed. De keuken is uitgerust met een 4-pits gasstel, keukeninventaris, magnetron en een koffieapparaat.

In de salon bevindt zich een ruime U-vormige bank, een grote salontafel en een televisie met satelliet aansluiting.

Achter is het schip uitgerust met twee slaapkamers, een badkamer met douche en een toiletruimte. Een van de slaapkamers is een stapelbed, in de andere slaapkamer bevinden zich twee eenpersoonsbedden die eventueel aan elkaar geschoven kunnen worden.

Het ruime achterdek met verwarmde stuurstand wordt in het geheel afgesloten door de cabriokap. Hier is het zowel met mooi weer als minder mooi weer heerlijk vertoeven..

Daarnaast is het schip uitgerust met een zwemplateau met zwemtrap en een zonnedek.

De kotterjachten Samantha en Anna Marie zijn identiek.

Lees verder Minder tekst

De volgende accessoires zijn te huur bij deze motorboot.

220v Stromendwater Radio Verwarming Koelkast Boegschroef Hekschroef Magnetron SatallietTV Tweedouches Tweetoiletten GPS Hondtoegestaan Stofzuiger 4pitsgasstel

Kenmerken

Categorie
motorjacht
Personen
6 - 8 personen
Lengte
12.50 meter
Breedte
4.00 meter
Hoogte
4.30 meter
Diepgang
1.15 meter
Bouwjaar
2007
Motor
90 pk New Holland
Dieseltank
800
Watertank
1000