Schiffart kruiser 11.00

De Schiffart kruiser is ontworpen en gebouwd door ons eigen watersport bedrijf. Het is een strak gelijnde motorkruiser, geschikt voor 6 tot 8 personen en relatief eenvoudig te varen. Toch is de kruiser ruim zodat er wat meer leefruimte voor de opvarenden aanwezig is. Deze kruiser biedt ook de mogelijkheid om binnen te sturen mocht het buiten te koud zijn. We adviseren altijd om boven te sturen zodat er een goed overzicht over het water is. Door de cabrioletkap is het altijd mogelijk droog en beschut te sturen. Met mooi weer kan deze er gedeeltelijk of helemaal af gehaald worden.

Het is niet toegestaan met dit schip het IJsselmeer op te gaan.

Indeling

Voor in het schip bevind zich een afgesloten slaaphut met een tweepersoonsbed, een dinette en een ruime keuken. De keuken is uitgerust met een 4-pits gasstel, magnetron, koffieapparaat, rvs-spoelbak en keukeninventaris. Van de dinette kan een extra tweepersoonsbed gemaakt worden.

De salon is uitgerust met een grote rondzit, een tafel en een zijingang. Onder de banken bevind zich nog extra opbergruimte.

Achter in het schip bevinden zich twee afgesloten hutten met beide een tweepersoonsbed, een badkamer met een toilet, wastafel en een douche.

Daarnaast is het schip uitgerust met een zwemplateau met zwemtrap en een zonnedek.

Lees verder Minder tekst

De volgende accessoires zijn te huur bij deze motorboot.

220v Toilet Stromendwater Radio Verwarming Koelkast Boegschroef Magnetron DigitenneTV Douche Tweedestuurstand Hondtoegestaan Stofzuiger 4pitsgasstel

Kenmerken

Categorie
motorjacht
Personen
6 - 8 personen
Lengte
11.00 meter
Breedte
3.80 meter
Hoogte
2.85 - 3.60 meter
Diepgang
1.00 meter
Motor
90 pk Mitsubishi
Dieseltank
500
Watertank
800