Zoeken in de website

Selecteer uw taal

 • Onze diverse motorboten

  Voor iedereen een geschikte boot te huur!

 • Onze diverse motorboten

  Voor iedereen een geschikte boot te huur!

 • Onze diverse motorboten

  Voor iedereen een geschikte boot te huur!

 • Onze diverse motorboten

  Voor iedereen een geschikte boot te huur!

Onze verschillende motorboten

Bekijk hier de verschillende type motorboten. Wij hebben voor iedereen een geschikte boot te huur om Friesland te verkennen.

Onze motorjachten, van stoer staal, variëren in lengte van 7 tot 13,50 meter en in comfort van comfortabel tot superluxe voor 2 tot 8 personen. Ongeacht het uitrustingsniveau bieden alle motorboten de faciliteiten om een prachtige vaarvakantie te beleven onder alle weersomstandigheden. Er kan bij ons een boot gehuurd worden met doorvaarthoogtes van zowel boven als onder de 2,50 m. Elk type motorboot is geschikt voor bepaalde vaargebieden, van de Elfstedenroute tot een rondje IJsselmeer. Alle motorboten beschikken over een boegschroef, warm- en koud stromend water, tenminste één toilet, een koelkast, gasfornuis, 220 volt, een goede verwarming en een radio-CD speler.

Meer informatie over verschillende kortingen die wij hanteren kunt u hier vinden.

 • Doerak huren in Friesland

De Doerak2-5 personen

Voor de beginnende watersporter is de Doerak een ideale boot. Maar ook ervaren schippers kiezen vaak voor een Doerak. Dat komt doordat de Doerak een compacte maar van binnen toch zeer ruime boot is.

De Doerak
 • Motorjacht huren in Friesland bij de Schiffart Yachtcharter

De Brûzer2-6 personen

De Brûzer is een stoere, klassiek gelijnde motorboot - ook met boegschroef - die door ons een paar jaar geleden met groot succes is geïntroduceerd.

De Brûzer
 • Bootverhuur in Friesland

De Kruiser2-8 personen

Wie met meerdere personen op pad gaat, veel luxe, ruimte en stuurcomfort wenst, raden we onze modern gelijnde kruisers aan.

De Kruiser
 • Luxe motorboot verhuur in Friesland

Luxe open kuip boten2-4 personen

Op pad met een luxe boot en ook in contact blijven met het water en de buitenlucht? Dan zijn de luxe motorboten met open kuip zeer geschikt. 

Luxe open kuip boten
 • Jacht huren in Friesland,Terherne

Het Kotterjacht2-8 pers.

Dit jacht biedt een grote binnenruimte, een slimme indeling met veel privacy, ruime vaste slaapplaatsen, en zowel voor als achter douche en toilet.

Het Kotterjacht
 • Bootverhuur en Yachtcharter Friesland

2+2 Motorjachtenmax. 4-6

Met een 2+2 motorjacht wordt bedoeld; twee volledig gelijkwaardige hutten. Namelijk, twee badkamers (met wc en douche) en twee ruime slaapkamers met beide een royaal tweepersoonsbed.

 • Boot huren in Friesland

Luxe motorboten

De luxe motorboten zijn voor diegene die willen genieten op het water, maar dit wil met alle gemakken die in een boot te krijgen zijn. Neem bijvoorbeeld CV, dubbele beglazing, boeg en hekschroef, ruime bedden en badkamers en natuurlijk een fraaie vormgeving! 

De Schiffart Yachtcharter

Koailan 6 NL-8493 LA Terherne
T: +31 (0) 566 65 19 20
E: info@schiffart-yachtcharter.com

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 16:30

Volg ons ook op