Terug van weggeweest - een grote make-over voor de Annette!

11 december 2023

We vinden het erg belangrijk dat onze boten in topconditie zijn en willen ze graag op het allermooist houden. Dat betekent dat de boten soms een complete make over krijgen. Dit keer was de Annette aan de beurt. In 2021 is de Annette uit de verhuur gehaald en ze is nu weer terug van weggeweest!

Als aller eerst is de boot volledig gestript, het hele interieur en de techniek is eruit gehaald. Vervolgens is het casco volledig gestraald en is het ontdaan van alle verf en plamuur.

Daarna zijn er grote veranderingen aan de buitenkant doorgevoerd: zo is er een vast windscherm op gekomen en is er een zwemplateau aan vast gemaakt.

Aan de binnenkant is er een compleet nieuw interieur gekomen met een nieuwe indeling. De indeling is nu een stuk praktischer en het interieur is luxer. Er zijn nu vier vaste slaapplaatsen, voorheen waren dit er twee. De wc is royaler geworden en hier is de douche bij ingekomen. Ook is de keuken groter geworden en is er een extra zithoek bijgekomen. Doordat de indeling is veranderd is de entree naar de achter kuip ruimer geworden en heeft de kuip vaste zitplaatsen gekregen waardoor er ook meer bergruimte gecreëerd is.

De puntjes worden nog op de I gezet, maar vaanf 17 mei 2024 kan ze weer geboekt worden! Bekijk hier alvast de foto's. 

Bekijk al onze motorboten
Terug naar overzicht
Aanmelden nieuwsbrief

Ook nieuws en aanbiedingen automatisch in je mailbox?