Aanbouw nieuwe hal afgerond

17 juni 2022

De afgelopen maanden zijn wij druk bezig geweest met de aanbouw van een nieuwe schilderhal. Iets wat lang op het verlanglijstje stond, en nu eindelijk was het zover. In september 2021 zijn we begonnen met de voorbereidingen en in juni 2022 was de oplevering. We zijn erg blij dat we nu gebruik kunnen maken van deze extra ruimte.

Bij de voorbereidingen hebben we rekening gehouden met de toekomst en gekozen voor een duurzame en energiezuinige bouw: de hal heeft vloerverwarming, is goed geïsoleerd en wordt verwarmd door middel van een warmtepomp. Met 50 zonnepanelen op het dak zijn we voor een deel zelfvoorzienend. Ook is de hal voorzien van een luchtverversingssysteem voor een optimaal binnenklimaat. En met een doorgerekend lichtplan zijn de ledlampen in verschillende vermogens afzonderlijk aan en uit te schakelen. Zo is er voor verschillende werkzaamheden geschikt licht aanwezig. Kortom een ideale schilderomgeving waar we onder perfecte condities een boot in de verf kunnen zetten.

Parkeerterrein
De plek van de nieuwe hal werd eerst gebruikt als parkeerterrein. Nu is het grasland aan de voorkant bestraat en is hier plaats voor ruim 70 auto’s. Meneer Ohlraun kreeg de eer om als eerste zijn auto op een plekje te zetten, hij was toevallig de eerste huurder die aan kwam rijden. De komende tijd worden er nog 4 laadstations voor elektrische voertuigen gerealiseerd. Binnenkort is het mogelijk om hier gebruik van te maken. 

De laatste werkzaamheden worden de komende weken uitgevoerd. Het terrein wordt nog van groen voorzien en de buitenverlichting moet nog worden geïnstalleerd. Wij zijn erg blij met de nieuwe ontwikkelingen in ons bedrijf!

Terug naar overzicht
Aanmelden nieuwsbrief

Ook nieuws en aanbiedingen automatisch in je mailbox?