Vanaf juni 2021 nieuw in de vloot!

11 december 2020

Naast de van Riebeeck en de Joanna valt de Rob 9.60 ook onder de categorie luxe open kuip boten. Het schip (waarvan we de naam nog even geheim houden) is geschikt voor twee tot vier personen, heeft een gedeeltelijke open kuip en beschikt daarnaast over een unieke indeling;

Voorin het schip bevindt zich een ruime hut met een tweepersoons Frans bed, een tweede hut die ook geschikt is voor twee personen (formaat twijfelaar) en een douche- en toiletruimte.

In de salon bevindt zich de goed uitgeruste keuken met daar tegenover de fijne zithoek waar het genieten is van het uitzicht. De stuurstand bevindt zich ook binnen waardoor het met zowel mooi als minder weer altijd lekker varen is. Tijdens het varen kan de leuning van de zitbank omgedraaid worden zodat naast elkaar zitten mogelijk wordt. Vanuit de salon loop je via de twee openslaande deuren de open kuip in, waar het altijd heerlijk vertoeven is.

Het interieur van het schip is door ons eigen bedrijf tot in detail uitgedacht, gebouwd en afgewerkt. Daarnaast hebben we natuurlijk veel aandacht besteed aan de vormgeving; zo is het interieur gemaakt van notenhout, bevindt zich aan boord een goede ventilatie en verwarming en is er gebruik gemaakt van fijne sfeerverlichting. Kortom een schip waarin je je gelijk thuis voelt.

Terug naar overzicht
Aanmelden nieuwsbrief

Ook nieuws en aanbiedingen automatisch in je mailbox?