Nieuw in 2020, de Sierra Lima!

6 januari 2020

Het wordt de derde Superlauwersmeer op rij: De Super Lauwersmeer Discovery 47 AC exclusive genaamd Sierra Lima. Het gaat om het allernieuwste model, gebouwd op de Superlauwersmeer-werf in Noord Burgum.

De indeling is uniek en past precies in onze variabele vloot: drie slaapkamers met elk een 2-persoonsbed, boven in de salon een prachtige panorama keuken met uitzicht op de omgeving en een ruim achterdek om heerlijk op te kunnen vertoeven.

De boot is onder andere voorzien van; Vloerverwarming (wat voor een zeer aangenaam klimaat zorgt), airco, high performance geluid, TV (inclusief schoteltelevisie) en een VIP pakket. Naast de uitrusting is er natuurlijk veel aandacht besteed aan de vormgeving welke tot in detail is uitgedacht. 

Deze boot huren
Terug naar overzicht
Aanmelden nieuwsbrief

Ook nieuws en aanbiedingen automatisch in je mailbox?