Zoeken in de website

Selecteer uw taal

  • header-01

Ervaringen

Sorteer op: Toon ervaringen in deze taal:

Schiffart Yachtcharter De krijgt gemiddeld 5 sterren

Ervaringen

5 sterren
72
4 sterren
31

Antares Tour 30.09.-03.10.2017.

Tip Vielleicht sollte man ein paar Touren vorgeben.

Das Boot war sehr sauber und ordentlich.
Das Verdeck war kaputt (Reisverschluß)
und die Plastikfenster im Verdeck waren milchig, man konnte nicht hindurch sehen.

Lees meer

Prijs/kwaliteit
4
Hygiëne
4
Boot/bootuitrusting
4
Service en gastvrijheid
5
Vaargebied/beleving
3
Reactie door Gisela op 8 oktober 2017

Lees minder

Geplaatst op 4 oktober 2017 door Wöhrmann, Helge

Kreuzer Pegasus

Das Boot ist sehr geräumig und lässt sich
angenehm steuern.
Es gibt keinen Innensteuerstand, man fährt
das Schiff immer von Oben. Leider ist die
Sicht bei Nebel und Regen durch die Folie
etwas schwierig. Dann muss man die Plane
entfernen. Mit Regenjacke aber kein Problem.
Freue mich schon auf die nächste Fahrt.
Jürgen Jachmig

Lees meer

Prijs/kwaliteit
5
Hygiëne
5
Boot/bootuitrusting
5
Service en gastvrijheid
5
Vaargebied/beleving
5
Reactie door Gisela op 8 oktober 2017
Vielen Dank für Ihre Review und die wirklich tolle Bilder!

Lees minder

Geplaatst op 4 oktober 2017 door Jürgen Jachmig

Mercurius

Hallo,
das Schiff haben wir in einem sehr gepflegtem und sauberem Zustand übergeben bekommen. Es war für unsere Zwecke, 3 Herren auf ruhiger Fahrt, ideal. Wir kommen gerne wieder und sind neugierig auf die Erweiterung der Flotte.
Vielen Dank!

Lees meer

Prijs/kwaliteit
4
Hygiëne
5
Boot/bootuitrusting
5
Service en gastvrijheid
5
Vaargebied/beleving
5
Reactie door Gisela op 4 oktober 2017
Vielen Dank, wir sehen Sie gerne wieder!

Lees minder

Geplaatst op 4 oktober 2017 door Holger Benninghoff

Immer wieder.

Tip Seekarten per Tablet (GPS).

Vollkommen ok. Wenn vielleicht bald noch per Tablet Seekarten abrufbar wären bzw. sind (GPS),wäre dass die "Krönung".

Lees meer

Prijs/kwaliteit
4
Hygiëne
4
Boot/bootuitrusting
4
Service en gastvrijheid
4
Vaargebied/beleving
4
Reactie door Gisela op 4 oktober 2017
Wir arbeiten daran!

Lees minder

Geplaatst op 3 oktober 2017 door Ralf Beutel

Wochenende mit dem Kruiser "Pegasus"

Tip Eine sehr kurzweilige Tour mit vielen Sehenswürdigkeiten und schönen Innenstädten, die zum verweilen einladen. Die Städte Lemmer und Sneek bieten vor allem im gastronomischen Bereich eine große Auswahl und lassen keine Wünsche offen.

Eine sehr schöne und abwechslungsreiche Tour.
Freitag übernahneb wir um 16,30 Uhr die "Pegasus" und fuhren von Terherne nach Joure wo
wir die erste Nacht verbrachten. Am Samstag von
Joure nach Lemmer ins Centrum wo wir noch einen Alegeplatz ergattern konnten. Am dritten Tag von Lemmer über Sloten und Ijlst nach Sneek unser letztes Ziel, bevor wir dann am Montag früh in Richtung Terherne ablegten.

Lees meer

Prijs/kwaliteit
4
Hygiëne
5
Boot/bootuitrusting
5
Service en gastvrijheid
5
Vaargebied/beleving
5
Reactie door Gisela op 4 oktober 2017
Vielen Dank für Ihre Review.

Lees minder

Geplaatst op 2 oktober 2017 door Helmut Hannen

Varen met de Antares

Tip De 'Oude Venen'is een mooi natuurgebied om doorheen te varen en te overnachten.

Wat als eerst opviel was het slechte zicht. De ruitjes zijn erg laag en door het plastic van de bovenkap kun je nauwelijks wat zien. Enige mogelijkheid om verantwoord te kunnen varen was om de bovenkap los te ritsen. Helaas bleek de helft van de rits kapot te zijn, zodat deze niet meer dicht te krijgen was.
Dit is dan wel het enige negatieve aspect van de Antares. Het is een prima boot, goed bestuurbaar, met een complete uitrusting om een heerlijke vaarvakantie te realiseren.

Lees meer

Prijs/kwaliteit
3
Hygiëne
5
Boot/bootuitrusting
5
Service en gastvrijheid
4
Vaargebied/beleving
4
Reactie door Gisela op 4 oktober 2017
Bedankt voor de review. De rits is opgepakt.

Lees minder

Geplaatst op 2 oktober 2017 door A. Ketels

Triton

Tip Einfach mal bei de Schiffart buchen.

Nach mehreren Buchungen bei de Schiffart nun mal die Triton. Ein geräumiges und gemütliches Schiff für zwei Personen. Viel Staufläche auch für längererem Aufenthalt. Alles an Bord. Es fehlte nichts. Die Persenning war dicht und trotzte jedem Regen. Die Heizung war super. Auch unter der Persenning war es am Abend gut warm. Schiff und de Schiffart ist nur zu empfehlen.

Lees meer

Prijs/kwaliteit
5
Hygiëne
5
Boot/bootuitrusting
5
Service en gastvrijheid
5
Vaargebied/beleving
5
Reactie door Gisela op 4 oktober 2017
Vielen Dank für Ihre schöne Review!

Lees minder

Geplaatst op 1 oktober 2017 door Neuss

Triton

Tip Einfach mal bei de Schiffart buchen.

Nach mehreren Buchungen bei de Schiffart nun mal die Triton. Ein geräumiges und gemütliches Schiff für zwei Personen. Viel Staufläche auch für längererem Aufenthalt. Alles an Bord. Es fehlte nichts. Die Persenning war dicht und trotzte jedem Regen. Die Heizung war super. Auch unter der Persenning war es am Abend gut warm. Schiff und de Schiffart ist nur zu empfehlen.

Lees meer

Prijs/kwaliteit
5
Hygiëne
5
Boot/bootuitrusting
5
Service en gastvrijheid
5
Vaargebied/beleving
5
Reactie door Gisela op 4 oktober 2017
Schön das es wieder gut gefallen hat und vielen Dank für Ihre schöne Review!

Lees minder

Geplaatst op 1 oktober 2017 door Neuss

Weer een prima week

Tip Zoek van te voren de marktdagen en activiteiten op van plaatsen die je wilt aandoen (of streek) en bepaal de vaarroute mede daarmee.

Wederom prima week gehad met de Brûzer. Dit keer de Overijssel route gevaren. Erg leuk en prima geregeld vaargebied/route. Alhoewel we het ook weer erg prettig vonden om 'thuis' te komen in het Friese (; Volgende keer weer bij de Schiffart huren!

Lees meer

Prijs/kwaliteit
3
Hygiëne
5
Boot/bootuitrusting
4
Service en gastvrijheid
5
Vaargebied/beleving
4
Reactie door Gisela op 4 oktober 2017
Hartelijk dank, we zien jullie graag weer terug!

Lees minder

Geplaatst op 1 oktober 2017 door Richard

Kutterjacht MAXIMA

Tip Abendessen in Sneek: Restaurant De Walrus

Hatten die Yacht von Freitag bis Montag.

Lees meer

Prijs/kwaliteit
4
Hygiëne
4
Boot/bootuitrusting
5
Service en gastvrijheid
4
Vaargebied/beleving
4
Reactie door Gisela op 4 oktober 2017
Herzlichen Dank.

Lees minder

Geplaatst op 26 september 2017 door Steinmetzer, Werner

Super mooie boot

Lees meer

Prijs/kwaliteit
5
Hygiëne
5
Boot/bootuitrusting
5
Service en gastvrijheid
5
Vaargebied/beleving
5
Reactie door Gisela op 4 oktober 2017
Hartelijk dank!

Lees minder

Geplaatst op 23 september 2017 door Jan Savranski

Rondje "Maxima"al genieten!

Tip Heerlijk buiten de havens aanleggen, de boot is van alle gemakken voorzien.

Vanochtend in de zon van de Maxima afgestapt.
Een geweldige week gehad op een fantastische boot. Volgend jaar komen wij weer.

Lees meer

Prijs/kwaliteit
5
Hygiëne
5
Boot/bootuitrusting
5
Service en gastvrijheid
5
Vaargebied/beleving
5
Reactie door Gisela op 4 oktober 2017
Hartelijk dank, tot volgend jaar!

Lees minder

Geplaatst op 22 september 2017 door Heleen Hogervorst

Fijne boot

Tip Op de diverse meren zijn er zogenaamde marboeien, hier kun je eenvoudig aanmeren en lig je "voor anker" op de prachtigste plekjes.

Dit jaar voor de 2e maal een Doerak gehuurd, deze keer de Femke. De boot heeft goede vaareigenschappen en is eenvoudig te besturen. Door de lage doorvaarthoogte zijn ook de kleinere vaarten prima te bevaren waardoor er nog meer mogelijkheden zijn om Friesland te verkennen.

Lees meer

Prijs/kwaliteit
5
Hygiëne
5
Boot/bootuitrusting
5
Service en gastvrijheid
5
Vaargebied/beleving
5
Reactie door Gisela op 4 oktober 2017
Hartelijk dank voor de tips en de mooie review.

Lees minder

Geplaatst op 22 september 2017 door Derk & Martine

top

leuke week gehad jammer dat het veel heeft geregen

maar dat is de natuur

en nog een stormdag gehad , dan maar een dagje de stad in is ook geen straf voor vrouwen

met dank voor de gastvrijheid

Lees meer

Prijs/kwaliteit
5
Hygiëne
5
Boot/bootuitrusting
5
Service en gastvrijheid
5
Vaargebied/beleving
5
Reactie door Gisela op 4 oktober 2017
We duimen voor beter weer voor de volgende keer ;-) dank voor de mooie review

Lees minder

Geplaatst op 18 september 2017 door theo van velthoven

Schiff übergabe alles war super

es war sehr gut organisiert

Lees meer

Prijs/kwaliteit
4
Hygiëne
5
Boot/bootuitrusting
5
Service en gastvrijheid
5
Vaargebied/beleving
5
Reactie door Gisela op 4 oktober 2017
Vielen Dank!

Lees minder

Geplaatst op 18 september 2017 door stefanie schulte

Joanna

Tip Macht eure eigenen Erfahrungen

Das Boot kann ich jedem Empfehlen, wir waren die ersten beiden Wochen im September 2017 bei einem sehr durchwachsenen und windigen Wetter unterwegs.
Das boot ließ sich hervorragend Steuern und auch die Heizung war perfekt.
Der Motor war angenehm leise.

Deshalb 5 von 5 Sternen *****

Lees meer

Prijs/kwaliteit
5
Hygiëne
5
Boot/bootuitrusting
4
Service en gastvrijheid
5
Vaargebied/beleving
5
Reactie door Gisela op 4 oktober 2017
Vielen Dank!

Lees minder

Geplaatst op 18 september 2017 door Rudy

Skipper.

Tip Es fehlt ein Datenblatt über Seezeichen/Richt- linien und Brückenhöhen/-breiten. Müssen mühsam aus der Seekarte gesucht werden.

Morgens wenig warmes Duschwasser. Glasscheibe in der Windhutze obere Plastigscheiben sind blind.
Duschwasser läuft schlecht ab-
das Schiff ist sonst Sehr sehr gut

Danke für schnelle Provi. Rücknahme
Hans

Lees meer

Prijs/kwaliteit
5
Hygiëne
5
Boot/bootuitrusting
5
Service en gastvrijheid
5
Vaargebied/beleving
1
Reactie door Gisela op 4 oktober 2017
Vielen Dank für Ihre Review

Lees minder

Geplaatst op 15 september 2017 door Hans Helmut Grimm

In love with Annette

Tip De grutte griene!!! Prachtig eiland vol watervogels.

Als je van een wat oudere boot houd (zoals ik) dan is de Annette een top boot.

Geen gebreken maar gewoon een dame op leeftijd. Ze gaat met de boegschroef wel met haar tijd mee!

Lees meer

Prijs/kwaliteit
4
Hygiëne
4
Boot/bootuitrusting
4
Service en gastvrijheid
5
Vaargebied/beleving
5
Reactie door Gisela op 4 oktober 2017
Hartelijk dank voor je reactie en prachtige foto's!

Lees minder

Geplaatst op 12 september 2017 door Arjen Koning

de Heer

Tip Ga RIB en ervaar de kick

Hallo,
Tijdens mijn vakantie in Friesland wilde ik wel eens echt hard varen nadat ik nu al weer een poos in het bezit ben van Vaarbewijs 1 en 2
Op internet de Schiffart ,een bedrijf dat RIB's verhuurt, gevonden.
Na gereserveerd te hebben via internet opgetogen naar de haven. Ik werd vriendelijk ontvangen bij de receptie en na wat papierwerk op naar de haven. De RIB lag al klaar met volle tank. Ik kreeg nog een korte uitleg door een behulpzame medewerker en kon ik beginnen aan een geweldige ervaring. Ik doe al meer dan 50 jaar op allerlei manieren aan watersport maar dit was een regelrechte kick.
De RIB, een Joker 470, vaart snel en stuurt fantastisch. Dit was "iets anders" dan het zeilen met m'n Poly Valk.(is ook genieten)
Na 3 en half uur afwisselend volgas en wat rustiger kris kras over het Sneekermeer terug naar de haven.
Kortom ik had een geweldige ochtend en heb met volle teugen genoten van het varen met deze Joker 470 net 50PK
Voor herhaling vatbaar. Bedankt

Lees meer

Prijs/kwaliteit
5
Hygiëne
4
Boot/bootuitrusting
5
Service en gastvrijheid
5
Vaargebied/beleving
5

Lees minder

Geplaatst op 11 september 2017 door Rien Dogterom

Sehr schöner Urlaub

Tip Sind von Terherne über Sneek , Bolsward ,Makrum, Lemmer ,Akrum und Leeuwarden gefahren. Sehenswerte typische frisische sehr gastliche Orte. Besonders hat uns auch die Mentalität und Freundlichkeit der Menschen gefallen Eine Reise die wir gerne weiter empfehlen.

Wir haben sehr schöne Tage an Bord der Antionette verbracht.
Alle Mitarbeiter der Familie de Schiffart sind kompetent und freundlich.
Das Charterrevier ist landschaftlich und kulturell sehr sehenswert.

Lees meer

Prijs/kwaliteit
4
Hygiëne
5
Boot/bootuitrusting
4
Service en gastvrijheid
5
Vaargebied/beleving
5
Reactie door Gisela op 4 oktober 2017
Herzlichen Dank für Ihre Reaktion

Lees minder

Geplaatst op 11 september 2017 door Andrea Steffek

Bootstour Kreuzer Monique

Tip Wir haben eine Nacht in Heek verbracht. Ein kleines gemütliches Städtchen mit sehr sauberem Hafen.

Unsere Bootstour haben wir als jährlichen Familienausflug geplant. Nach 2 Stunden Fahrteinweisung fühlten wir uns sicher an Bord und wir konnten die Friesenmeere erkunden. Es hat viel Spaß gemacht. Das Boot war voll ausgestattet und für 7 Personen optimal. Für 8 wäre es vielleicht etwas zu eng geworden (je nach Körpergröße).
Das Personal ist sehr freundlich und hilfsbereit. Als ungeübter Bootsfahrer fühlt man sich hier gut aufgehoben. Vielen Dank.

Lees meer

Prijs/kwaliteit
4
Hygiëne
5
Boot/bootuitrusting
5
Service en gastvrijheid
5
Vaargebied/beleving
5
Reactie door Gisela op 4 oktober 2017
Vielen Dank für Ihre schöne Review und die tolle Bilder!

Lees minder

Geplaatst op 11 september 2017 door Kevin

Nat weekend

Tip Brede eninigszins gebogen Achteruitkijkspiegel monteren hoog in de stuurhut. Als een auto geen spiegels heeft mag je niet eens op de weg rijden! Vooral handig in de druk bevaren kanalen. Argument dat geen spiegel ervoor zorgt dat men alerter is. Vinden wij Oke, maar lost niets op! Toilet is te klein voor gezette mensen.

Boot doorstond het water van boven naar beneden!

Lees meer

Prijs/kwaliteit
4
Hygiëne
4
Boot/bootuitrusting
5
Service en gastvrijheid
4
Vaargebied/beleving
5
Reactie door Gisela op 4 oktober 2017
Bedankt voor de review.

Lees minder

Geplaatst op 11 september 2017 door Han en WG

"ELLEN" Sloep Waterspoor 707

Tip Sneek sollte man auf jeden Fall mit Sloep besuchen! Vorher aber etwas Manöver üben. ;-)

Hatte für unsere Wochen im Waterpark die "ELLEN" am Steg liegen und mit ihr die Gegend erkunden können. War eine sehr schöne Zeit und würden wir sofort wieder so machen.

Lees meer

Prijs/kwaliteit
5
Hygiëne
4
Boot/bootuitrusting
4
Service en gastvrijheid
5
Vaargebied/beleving
4

Lees minder

Geplaatst op 10 september 2017 door Sven Krause

Samantha

Tip Anschaffung einer Kaffeemaschine wäre von Vorteil !

Schiff ist für 8 Personen zu eng !
Schiff war in sehr sauberen Zustand !
Übernahme verlief reibungslos !
Sehr leicht zu fahrendes Schiff !

Lees meer

Prijs/kwaliteit
4
Hygiëne
4
Boot/bootuitrusting
3
Service en gastvrijheid
4
Vaargebied/beleving
5
Reactie door Gisela op 4 oktober 2017
Vielen Dank für Ihre Review. Ein Kaffeemaschine ist immer verfügbar. Da wird manchmal nach Wunsch gewechselt zwischen Senseo- und Kaffeemaschine.

Lees minder

Geplaatst op 10 september 2017 door Reinhard Schmidt

Jupiter

Wir waren sehr zu frieden.

Lees meer

Prijs/kwaliteit
4
Hygiëne
4
Boot/bootuitrusting
4
Service en gastvrijheid
5
Vaargebied/beleving
4
Reactie door Gisela op 7 september 2017
Vielen Dank fur Ihre Reaktion.

Lees minder

Geplaatst op 7 september 2017 door Ralf Tjardes

Bootstour mit der "Iris"

Tip Joure & Sneek waren sehr interessant.

Bootstour vom 01.09.-04.09.17 mit meinen 3 Brüdern bei herlichem Wetter. Start: Terherne
Stationen: Joure, Woudsend, Warkum, Boalsert, Sneek. Wunderschöne Tour - Weiterzuempfehlen!

Lees meer

Prijs/kwaliteit
5
Hygiëne
4
Boot/bootuitrusting
5
Service en gastvrijheid
5
Vaargebied/beleving
5
Reactie door Gisela op 7 september 2017
Vielen Dank!

Lees minder

Geplaatst op 5 september 2017 door Jürgen

Mooi Friesland

Heerlijke vakantie op een prachtig schip. Het heeft volledig aan onze verwachting voldaan. Het was schoon, ruim (genoeg) en alles is aanwezig.
De enige verbetering die wij kunnen bedenken is een ruimere koelkast. De huidige koelkast zorgt dat je met 6 personen iedere dag naar de wal moet voor boodschappen.
Al met al een topvakantie.

Lees meer

Prijs/kwaliteit
4
Hygiëne
4
Boot/bootuitrusting
3
Service en gastvrijheid
5
Vaargebied/beleving
4
Reactie door Gisela op 7 september 2017
Bedankt en fijn dat jullie het leuk hebben gehad!

Lees minder

Geplaatst op 3 september 2017 door Marco

Midweek, varen voor de allereerste keer !

Tip Starters, Gezinnen: zoek eerst plaatsen waar het makkelijker is om aan te leggen, bijv. Starterseiland, Sneekermeer. Vooral plekken met wat voor de kinderen

Twee uur les gehad, dan een groot avontuur! Afmeren soms lastig, varen vaak lekker rustig, dus daarvan vooral genieten. Veel ruimte in boot, goede voorzieningen maar ga vanuit dat je tekort komt aan stroom. Verdict: Geslaagd!
Idee: starters-arrangement met meerdere lessen inbegrepen

Lees meer

Prijs/kwaliteit
4
Hygiëne
4
Boot/bootuitrusting
4
Service en gastvrijheid
4
Vaargebied/beleving
5
Reactie door Gisela op 4 oktober 2017
Goede tip! Vaarles is inderdaad een aanrader bij weinig of geen ervaring.

Lees minder

Geplaatst op 3 september 2017 door W, M & kids

Perfekter Einstieg für Motorboot-Anfänger

Tip Als Anfänger sollte man das umliegende Gebiet viel erkunden. Begegnungen mit mit den "großen Pötten" von der Berufsschifffahrt sind aus meiner Sicht ebenso nützlich wie die abgelegenen Gebiete, in denen man z. B. Anlegen und Ablegen üben kann. An vielen Stellen sind keine Inseln mit einem Steeg, die man anfahren und auf denen man auch picknicken oder sogar übernachten kann. Sehr idyllisch und absolut ruhig gelegen.

Wir haben Ende August für eine Kurzwoche (Mo.-Fr.) die Mercurius gemietet. Als Motorboot-Anfänger mit Hund (der in betagtem Alter nicht wirklich auf das Boot zu kriegen war) war es sehr praktisch, dass wir mit dem Womo gleich nebenan am Steeg stehen konnten. Zuerst haben wir die sehr nützliche Trainingsfahrt (ca. 2 Stunden) in Anspruch genommen. Vielen Dank nochmnal an Max, der viele gute Hinweise und Tipps gegeben hat. Auch das Team von Jachthafen stand während der vier Tage immer als Ansprechpartner zur Verfügung. Wir werden sicher wiederkommen.

Lees meer

Prijs/kwaliteit
4
Hygiëne
5
Boot/bootuitrusting
3
Service en gastvrijheid
5
Vaargebied/beleving
4
Reactie door Gisela op 7 september 2017
Vielen Dank für Ihre Review und Bilder!

Lees minder

Geplaatst op 3 september 2017 door Uwe

Behouden vaart

Tip Door Giethoorn zelf kan je niet varen, maar er zijn wel voldoende jachthavens en van daaruit loop je zo het oude gedeelte van Giethoorn in. Nabij Ossenzijl ligt de Kalenbergergracht. Daar vaar je door Nationaal Park de Weerribben. Een absolute aanrader.

Het is niet de 1e keer dat wij een schip huren, maar ook niet jaarlijks. Willen wij huren, gaan we graag goed voorbereid op pad. Daarom zijn mijn broer en ik in februari dit jaar een aantal jachthavens gaan bezoeken in Friesland. Wat we wilden huren wisten we wel, maar dan zie je duidelijk dat er in hetzelfde segment grote verschillen zijn. Het was eigenlijk niet moeilijk: 's avonds wisten we al dat we de Jupiter bij jachthaven de Schiffart wilden huren. In februari is het winter en dan moet je er even doorheen kijken hoe de schepen er bij liggen. De kussens liggen overal. Het luik van de motor staat veelal open omdat er onderhoud aan de motor gepleegd moet worden. Maar die situatie is bij alle bezochte jachthavens hetzelfde. En dan toch springt de Schiffart er boven uit. en zo denken we er nog steeds over. Alles was goed geregeld. Het schip lag volgetankt met diesel, water en stroom. Was goed schoongemaakt. Op kantoor werd alles correct afgehandeld. We hebben prima weer gehad. We hebben met z'n vieren het zuidelijk deel van Friesland en het noordelijk deel van Overijssel bevaren. Een leuke route, kleine dorpjes, nette jachthavens. Geweldig. Donderdag in de namiddag waren we weer terug in de jachthaven. Dan heb je nog de tijd om alvast wat spullen te pakken, te douchen ( is t.o.v. anderen wel een beetje duur) en wat te eten. Dat zou je allemaal op de aankomstdag niet lukken. Het is zo half tien. Dan moet het schip weer afgemeerd in de haven liggen. Ook nu liep de afhandeling gesmeerd. Diesel werd getankt. We hadden geen schade gevaren en de betaalde borg minus de diesel werd meteen weer terugbetaald. Het is hier goed geregeld.

Lees meer

Prijs/kwaliteit
4
Hygiëne
5
Boot/bootuitrusting
4
Service en gastvrijheid
5
Vaargebied/beleving
5
Reactie door Gisela op 7 september 2017
Hartelijk dank voor jullie uitgebreide review! Leuk om te lezen.

Lees minder

Geplaatst op 2 september 2017 door P. Hesseling

Yachtcharter De Schiffart

Koailan 6 NL-8493 LA Terherne
T: +31 (0) 566 65 19 20
E: info@schiffart-yachtcharter.com

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 16:30

Volg ons ook op