Zoeken in de website

Selecteer uw taal

  • header-01

Ervaringen

Sorteer op: Toon ervaringen in deze taal:

Schiffart Yachtcharter De krijgt gemiddeld 5 sterren

Ervaringen

5 sterren
362
4 sterren
96
3 sterren
4

Maxima

Toller Urlaub mit schönem Boot

Lees meer

Prijs/kwaliteit
5
Hygiëne
5
Boot/bootuitrusting
5
Service en gastvrijheid
5
Vaargebied/beleving
5
Reactie door Gisela op 4 november 2019
Vielen Dank für die fünf-Sterne!! Gerne bis zum nächstes Mal!

Lees minder

Geplaatst op 15 september 2019 door Petra Wöhrlin

Geweldige boot

Lees meer

Prijs/kwaliteit
3
Hygiëne
4
Boot/bootuitrusting
5
Service en gastvrijheid
5
Vaargebied/beleving
5
Reactie door Gisela op 14 december 2019
Hartelijk dank voor de mooie review!

Lees minder

Geplaatst op 13 september 2019 door Peter

Sehr schön

Die Maraije ist ein sehr schönes Boot für 2 Personen . Es ist mit allem nötigen ausgestattet und durch sein niedriege Höhe
kann mann auch durch niedriegere Brücken
durchfahren.
Die Übergabe und Abgabe funktioniert reibungslos.
Es gibt nichts auszusetzen.

Lees meer

Prijs/kwaliteit
5
Hygiëne
5
Boot/bootuitrusting
5
Service en gastvrijheid
5
Vaargebied/beleving
5
Reactie door Gisela op 4 november 2019
Vielen Dank für Ihre sehr gute Bewertung! Wir sehen Sie gerne wieder!

Lees minder

Geplaatst op 10 september 2019 door Ingo

dhr.

Tip wij voeren via groningen door slochterdiep naar appingedam, toen via damsterdiep naar delfzijl, nieuwolda, midwolda, oude pekela, musselkanaal, barger compascuum, hoogeveen, zwolle, ossenzijl, joure, sneek weer terug naar terherne. pas op ! zondag is een rustdag in drenthe af 1 september.

wij voeren 14 dagen met de bruzer Jantina. ruime boot, lage doorvaart, dus ook achteraf kanaaltjes.
onze reis was rondtrip friesland,groningen,drenthe,overijsel.

Lees meer

Prijs/kwaliteit
5
Hygiëne
4
Boot/bootuitrusting
4
Service en gastvrijheid
5
Vaargebied/beleving
5
Reactie door Gisela op 4 november 2019
Hartelijk dank voor jullie review! Leuke route hebben jullie gevaren. :) Graag tot een volgende keer!

Lees minder

Geplaatst op 6 september 2019 door hindrik vander laan

wie immer bei de Schiffart alles bestens

Lees meer

Prijs/kwaliteit
5
Hygiëne
5
Boot/bootuitrusting
5
Service en gastvrijheid
5
Vaargebied/beleving
5
Reactie door Gisela op 25 oktober 2019
Vielen Dank für die 5-Sterne!! Gerne bis zum nächstes Mal!

Lees minder

Geplaatst op 6 september 2019 door J. Heller

Alles gut

Wie immer ein schöner Urlaub auf einem tollen Schiff.

Lees meer

Prijs/kwaliteit
4
Hygiëne
4
Boot/bootuitrusting
4
Service en gastvrijheid
4
Vaargebied/beleving
4
Reactie door Gisela op 15 oktober 2019
Vielen Dank für Ihre Bewertung! Gerne bis zum nächstes Mal!

Lees minder

Geplaatst op 3 september 2019 door Björn

Wunderschöhne Wochenmitte in Friesland

Tip Wir haben fast nur ausserhalb übernachtet. Das Fahrgebiet (Joure - Boalsert - Sneek ) war eine klasse Tour.

Superfreundlicher Empfang. Das Boot ist perfekt ausgestattet und läst sich klasse fahren.

Lees meer

Prijs/kwaliteit
4
Hygiëne
5
Boot/bootuitrusting
5
Service en gastvrijheid
5
Vaargebied/beleving
5
Reactie door Gisela op 15 oktober 2019
Vielen Dank für die schöne Bewertung! Gerne bis zum nächstes Mal!

Lees minder

Geplaatst op 31 augustus 2019 door Lutz

Prettig weekend

Lees meer

Prijs/kwaliteit
3
Hygiëne
5
Boot/bootuitrusting
5
Service en gastvrijheid
5
Vaargebied/beleving
5
Reactie door Gisela op 15 oktober 2019
Bedankt voor de review!

Lees minder

Geplaatst op 28 augustus 2019 door Rolf van Gemert

Geweldig!

Tip Geweldige week gehad aan boord van de Samantha. Jullie service was heel prettig. Het was voor ons de eerste keer het huren van een jacht, we hebben genoten. Wat is Friesland mooi! Wellicht tot een volgende keer. Gr. Jeroen en Monique

Lees meer

Prijs/kwaliteit
4
Hygiëne
4
Boot/bootuitrusting
5
Service en gastvrijheid
5
Vaargebied/beleving
5
Reactie door Gisela op 15 oktober 2019
Fijn om te lezen dat de boot en Friesland jullie goed bevallen is! Graag tot ziens!

Lees minder

Geplaatst op 27 augustus 2019 door Fam. van Katwijk

Heerlijk varen !

Tip De tas welke jullie hebben samen gesteld voor de huurders geeft alle info.

Voor een lang weekend de Kruiser Pegasus gehuurd. Een ouder schip, maar volledig uitgerust. Alles in prima conditie, lekker draaiende motor, met boeg- en hekschroef, wat het aanmeren bijna kinderspel maakt.
De ruimte was voor ons, vier volwassenen perfect. Prima slaapplekken met prima matrassen.
Kortom een aanrader.

Lees meer

Prijs/kwaliteit
4
Hygiëne
4
Boot/bootuitrusting
4
Service en gastvrijheid
4
Vaargebied/beleving
4
Reactie door Gisela op 15 oktober 2019
Dank voor de mooie review! Leuk om te horen dat de Pegasus jullie zo goed bevallen is :)

Lees minder

Geplaatst op 26 augustus 2019 door Zijlstra

Geweldig

Tip Wij hebben de boot aangelegd de eerste nacht aangelegd in de natuur, erg leuk! De volgende dag hebben we de turfroute gevaren ook een aanrader.

Wij hebben een heerlijk weekend gehad op de Antares. Na 2 uur vaarles, wat zeker een aanrader is, hebben we flink wat kilometers gevaren. De boot was groot genoeg voor onze groep (6 personen), prima douche, toilet en een goed uitgeruste keuken. Het was top!

Lees meer

Prijs/kwaliteit
5
Hygiëne
5
Boot/bootuitrusting
5
Service en gastvrijheid
5
Vaargebied/beleving
5
Reactie door Gisela op 15 oktober 2019
Wauw, bedankt voor de 5-sterren!! Fijn om te horen dat jullie genoten hebben. Graag tot volgend jaar :)

Lees minder

Geplaatst op 26 augustus 2019 door Femke

En weer super

Voor de tweede keer dit schip gehuurd.
De complete inventaris is uitgebreid met een tweede stoel zo dat je nu ook ieder aan een kant aan de tafel kunt zitten.
Met suggesties wordt dus ook echt iets gedaan.
Het personeel is buitengewoon vriendelijk en meedenkend.
Een aanrader!

Lees meer

Prijs/kwaliteit
4
Hygiëne
5
Boot/bootuitrusting
5
Service en gastvrijheid
5
Vaargebied/beleving
5
Reactie door Gisela op 15 oktober 2019
Hartelijk dank voor de mooie review!! We zien jullie graag weer!

Lees minder

Geplaatst op 26 augustus 2019 door Gerbrand

Urlaub vom Feinsten

Tip Unbedingt besuchen sollte man den Passantenhafen in dem kleinen Langweer und natürlich den Nationalpark de Alde Feanen.

Wir waren mit allem hoch zufrieden. Das Preis-Leistungsverhältnis ist sehr gut und auch der Service und die Betreuung waren perfekt.
Wir kommen gerne wieder.

Lees meer

Prijs/kwaliteit
5
Hygiëne
5
Boot/bootuitrusting
5
Service en gastvrijheid
5
Vaargebied/beleving
5
Reactie door Gisela op 21 september 2019
Vielen Dank für die fünf-Sterne Bewertung!! Gerne bis zum nächstes Mal!

Lees minder

Geplaatst op 26 augustus 2019 door Jürgen Weidemann

Brûzer Jantina

Tip Kom je in Franeker, vergeet dan niet een bezoek aan het planetarium van Eise Eisinga te brengen. Erg leuk en leerzaam.

Twee weken met dit schip gevaren. Eerst de elfsteden- en vervolgens de turfroute.
De eerste route is goed te doen met een brûzer, maar hou rekening met smalle vaarten en lage bruggen. Op de tweede route kom je veel bruggetjes tegen (welke je veelal zelf moet bedienen) en drie sluizen ‘omhoog’ met een verval van ca. 1,5m en vervolgens weer drie sluizen naar beneden. Met de goed manoeuvreerbare brûzer is dit erg leuk varen.

Lees meer

Prijs/kwaliteit
4
Hygiëne
5
Boot/bootuitrusting
5
Service en gastvrijheid
5
Vaargebied/beleving
5
Reactie door Gisela op 21 september 2019
Hartelijk dank voor jullie mooie review! Wat hebben jullie een leuke route gevaren.. Graag tot een volgende keer!

Lees minder

Geplaatst op 25 augustus 2019 door Herman Anker

Algemene ervaring

Tip De Friese meren zijn de moeite waard. Rondje Sneek, IJlst en weer naar Sneekermeer is ook heel mooi. Ook richting Bolsward, Harlingen en weer terug ri Sneek. Mooi om te doen. Hoeft allemaal niet op 1 dag. Mooie ligplaatsen op het water.

Voor de 3e keer de Femke een midweek gehuurd. Ook nu hebben we weer genoten. Lekker varen, genieten van de mooie natuur en het water. Is een aanrader!

Lees meer

Prijs/kwaliteit
5
Hygiëne
5
Boot/bootuitrusting
5
Service en gastvrijheid
5
Vaargebied/beleving
5
Reactie door Gisela op 27 augustus 2019
Bedankt voor de 5***** review! Leuke route hebben jullie gevaren!

Lees minder

Geplaatst op 24 augustus 2019 door Familie Snoep

Anne Marie

Tip Bezoek: Workum,Sneek,Bolsward,Joure,Stavoren,Leeuwarden, Harlingen, Franeker,...

Zowel wijzelf als de kinderen hebben weer bijzonder genoten van onze 4e vaarreis bij De Schiffart! Drie maal met kotterjacht 'Anna Marie'. Prachtig schip, voorzien van alle comfort. Service bij De Schiffart, top.
Kortom, aanrader!

Lees meer

Prijs/kwaliteit
5
Hygiëne
5
Boot/bootuitrusting
5
Service en gastvrijheid
5
Vaargebied/beleving
5
Reactie door Gisela op 27 augustus 2019
Bedankt voor het mooie compliment en de fantastische review! Graag weer tot de volgende keer!

Lees minder

Geplaatst op 23 augustus 2019 door Bart Wuilmus

Wat een fijne boot, die Doerak!

Een midweek ontspannen gevaren over de Turfroute met de kleine Doerak.
Natuurlijk was het weer even spannend bij de eerste sluis en de eerste brug, maar daarna was het heerlijk genieten! De Doerak is een fijne boot en de Turfroute is een rustige route waarbij het landschap als een schilderij aan je voorbij gaat.

Lees meer

Prijs/kwaliteit
5
Hygiëne
5
Boot/bootuitrusting
5
Service en gastvrijheid
5
Vaargebied/beleving
5
Reactie door Gisela op 27 augustus 2019
Hartelijk dank voor de 5sterren! En een mooie route hebben jullie gevaren. Heel graag weer tot de volgende keer!

Lees minder

Geplaatst op 23 augustus 2019 door Lobeek

Sommer 2019

Super Service vom ganzen Team, auch wenn es mal ein technisches Problem gibt, gerne wieder.

Lees meer

Prijs/kwaliteit
4
Hygiëne
5
Boot/bootuitrusting
5
Service en gastvrijheid
5
Vaargebied/beleving
5
Reactie door Gisela op 26 augustus 2019
Vielen Dank für Ihre gute Bewertung! Schön zu sehen das Ihre Hund auch genossen hat. Wir sehen Sie gerne wieder!

Lees minder

Geplaatst op 23 augustus 2019 door Peter Kleffmann

Varen in Friesland

Tip Overnachten in de natuur is erg leuk! Alleen troffen wij het niet met het weer. Daarom konden we niet bbqen aan de wal.

We hebben erg genoten van onze vakantie in Friesland, op het water!
We kregen goede uitleg voor het besturen van de boot, de vaarroutes, alle tips en trucs werden toegelicht.
De boot was mooi ruim voor 4 personen.
Alles was aanwezig in de boot, wat je nodig hebt voor een heerlijke vakantie

Lees meer

Prijs/kwaliteit
5
Hygiëne
5
Boot/bootuitrusting
5
Service en gastvrijheid
5
Vaargebied/beleving
5
Reactie door Gisela op 26 augustus 2019
Bedankt voor de fantastische review! Leuk om te horen dat jullie genoten hebben. We zien jullie graag weer en hopelijk dan met beter weer!

Lees minder

Geplaatst op 20 augustus 2019 door Familie Berting

Super Boot

Tolles Boot mit super Ausstattung und freundlichen Mitarbeitern vor Ort. Gerne wieder!

Lees meer

Prijs/kwaliteit
5
Hygiëne
5
Boot/bootuitrusting
4
Service en gastvrijheid
5
Vaargebied/beleving
5
Reactie door Gisela op 20 augustus 2019
Vielen Dank für die sehr gute Bewertung! Wir sehen Sie gerne wieder!

Lees minder

Geplaatst op 18 augustus 2019 door Torsten

5 dagen op de Anna-Marie

We waren met de hele familie 5 dagen op de Anna-Maria. Hele fijne boot - alles aan bord wat je nodig hebt. Arend en Gisela zijn heel aardig en leggen alles prima en rustig uit. We komen zeker nog een keer terug :)

Lees meer

Prijs/kwaliteit
5
Hygiëne
5
Boot/bootuitrusting
5
Service en gastvrijheid
5
Vaargebied/beleving
5
Reactie door Gisela op 20 augustus 2019
Bedankt voor de fantastische review! We zien jullie graag nog een keer!

Lees minder

Geplaatst op 18 augustus 2019 door Tinka

Top boot

Wij mochten femke een weekje meenemen.
En hebben het zeer naar ons zin gehad. Goed geholpen en aardige mensen.

Lees meer

Prijs/kwaliteit
4
Hygiëne
5
Boot/bootuitrusting
5
Service en gastvrijheid
5
Vaargebied/beleving
3
Reactie door Gisela op 20 augustus 2019
Hartelijk dank voor de mooie review. Graag tot een volgende keer!

Lees minder

Geplaatst op 14 augustus 2019 door Niels

huren van de boot Samantha

Lees meer

Prijs/kwaliteit
4
Hygiëne
5
Boot/bootuitrusting
4
Service en gastvrijheid
5
Vaargebied/beleving
5
Reactie door Gisela op 27 augustus 2019
Bedankt voor de review! :)

Lees minder

Geplaatst op 13 augustus 2019 door Wim Willemsen

Wieder erfreulich schön

Tip Ankern und Übernachten im Brandemeer. Auf der Insel Marchjepolle im Tjeukermeer am Strand entspannen oder dort Baden gehen. Übernachten oder Pausieren am Marrekriete Platz Grutte Gaastmar.

Immer reibungslos und unkompliziert. Diesmal haben wir die Mercurius für unsere 5 Tage ausgewählt. Ein gut motorisiertes Schiff mit viel Platz und guter Lage im Wasser - auch wenn es mal windig wird.
Alles hat wie immer gut geklappt und wir sind sehr zufrieden.

Lees meer

Prijs/kwaliteit
5
Hygiëne
5
Boot/bootuitrusting
5
Service en gastvrijheid
5
Vaargebied/beleving
5
Reactie door Gisela op 27 augustus 2019
Vielen Dank für die 5-Sterne und was haben Sie schöne Bilder gemacht! Gerne bis zum nächstes Mal!

Lees minder

Geplaatst op 9 augustus 2019 door Familie Regier

Margriet.

Tip Varen in Friesland. Gewoon gaan DOEN mensen.

Erg fijne boot. Gezellig en knus voor 2 volwassenen. Super genoten deze week van het mooie friesland en de gastvrijheid van de mensen. Hele fijne ontvangst bij De Schiffart, fijne behulpzame mensen. Wij komen zeker terug. Groetjes uit Brabant.

Lees meer

Prijs/kwaliteit
4
Hygiëne
5
Boot/bootuitrusting
5
Service en gastvrijheid
5
Vaargebied/beleving
5
Reactie door Gisela op 20 augustus 2019
Bedankt voor de leuke review! Leuk om te horen dat jullie hebben genoten :) We zien jullie graag weer!

Lees minder

Geplaatst op 9 augustus 2019 door Henri vd Berg

2 weken varen met en op de "NEPTUNUS"

Tip Turfroute, Dokkum, Ijlst!

Lees meer

Prijs/kwaliteit
4
Hygiëne
5
Boot/bootuitrusting
5
Service en gastvrijheid
5
Vaargebied/beleving
5
Reactie door Gisela op 27 augustus 2019
Bedankt voor de review! Graag tot de volgende keer!

Lees minder

Geplaatst op 6 augustus 2019 door Erik & Nicole Romp

Bruzer eefelien

Tip Opening sneekweek vanaf de boot bekijken

Leuke gezellige knusse boot! Wij hebben wederom een top weekend gehad

Lees meer

Prijs/kwaliteit
5
Hygiëne
5
Boot/bootuitrusting
5
Service en gastvrijheid
5
Vaargebied/beleving
5
Reactie door Gisela op 27 augustus 2019
5 sterren! Bedankt! Leuk om te horen dat jullie genoten hebben. Heel graag tot de volgende keer!

Lees minder

Geplaatst op 6 augustus 2019 door Anna

Fantastisch

Tip Bezoek houtzaagmolen De Rat in IJlst. Restaurant De Stadsherberg in Franeker.

We hebben een fantastische week gehad. De Triton is de perfecte boot voor het varen van de Elfstedenroute via de kleine wateren/sloten. Daarnaast hebben we ook genoten van het mooie weer op de Friese meren. Bedankt!

Lees meer

Prijs/kwaliteit
5
Hygiëne
5
Boot/bootuitrusting
5
Service en gastvrijheid
5
Vaargebied/beleving
5
Reactie door Gisela op 27 augustus 2019
Bedankt voor de mooie review en prachtige foto's! Graag tot een volgende keer!

Lees minder

Geplaatst op 5 augustus 2019 door Anton

Leuke vakantie

Tip Noordelijke Elfstedenroute. Dokkum.

Rosalien bleek een handzame boot. precies goed voor twee personen.
Leuk om nu eens door Friesland te motoren in plaats van te zeilen.
Je komt toch op heel andere mooie plekken met je 2,40 m doorvaarthoogte.

Lees meer

Prijs/kwaliteit
5
Hygiëne
4
Boot/bootuitrusting
5
Service en gastvrijheid
5
Vaargebied/beleving
5
Reactie door Gisela op 27 augustus 2019
Bedankt voor de review! Wat een leuke route hebben jullie gevaren met de Rosalien!

Lees minder

Geplaatst op 30 juli 2019 door Hans Lington & Elise Heil

Antares

Tip Friesland ist überall schön.

Kpl. Schiff mit Pött und Pann, war echt klasse. Gerne wieder!

Lees meer

Prijs/kwaliteit
5
Hygiëne
5
Boot/bootuitrusting
5
Service en gastvrijheid
5
Vaargebied/beleving
5
Reactie door Gisela op 20 augustus 2019
Vielen Dank für die fünf-Sterne!!

Lees minder

Geplaatst op 28 juli 2019 door Schmidt, H.-C.

De Schiffart Yachtcharter

Koailan 6 NL-8493 LA Terherne
T: +31 (0) 566 65 19 20
E: info@schiffart-yachtcharter.com

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 16:30

Volg ons ook op