Zoeken in de website

Selecteer uw taal

  • header-01

Ervaringen

Sorteer op: Toon ervaringen in deze taal:

Schiffart Yachtcharter De krijgt gemiddeld 5 sterren

Ervaringen

5 sterren
358
4 sterren
95
3 sterren
4

Alles gut

Wie immer ein schöner Urlaub auf einem tollen Schiff.

Lees meer

Prijs/kwaliteit
4
Hygiëne
4
Boot/bootuitrusting
4
Service en gastvrijheid
4
Vaargebied/beleving
4
Reactie door Gisela op 15 oktober 2019
Vielen Dank für Ihre Bewertung! Gerne bis zum nächstes Mal!

Lees minder

Geplaatst op 3 september 2019 door Björn

Wunderschöhne Wochenmitte in Friesland

Tip Wir haben fast nur ausserhalb übernachtet. Das Fahrgebiet (Joure - Boalsert - Sneek ) war eine klasse Tour.

Superfreundlicher Empfang. Das Boot ist perfekt ausgestattet und läst sich klasse fahren.

Lees meer

Prijs/kwaliteit
4
Hygiëne
5
Boot/bootuitrusting
5
Service en gastvrijheid
5
Vaargebied/beleving
5
Reactie door Gisela op 15 oktober 2019
Vielen Dank für die schöne Bewertung! Gerne bis zum nächstes Mal!

Lees minder

Geplaatst op 31 augustus 2019 door Lutz

Prettig weekend

Lees meer

Prijs/kwaliteit
3
Hygiëne
5
Boot/bootuitrusting
5
Service en gastvrijheid
5
Vaargebied/beleving
5
Reactie door Gisela op 15 oktober 2019
Bedankt voor de review!

Lees minder

Geplaatst op 28 augustus 2019 door Rolf van Gemert

Geweldig!

Tip Geweldige week gehad aan boord van de Samantha. Jullie service was heel prettig. Het was voor ons de eerste keer het huren van een jacht, we hebben genoten. Wat is Friesland mooi! Wellicht tot een volgende keer. Gr. Jeroen en Monique

Lees meer

Prijs/kwaliteit
4
Hygiëne
4
Boot/bootuitrusting
5
Service en gastvrijheid
5
Vaargebied/beleving
5
Reactie door Gisela op 15 oktober 2019
Fijn om te lezen dat de boot en Friesland jullie goed bevallen is! Graag tot ziens!

Lees minder

Geplaatst op 27 augustus 2019 door Fam. van Katwijk

Heerlijk varen !

Tip De tas welke jullie hebben samen gesteld voor de huurders geeft alle info.

Voor een lang weekend de Kruiser Pegasus gehuurd. Een ouder schip, maar volledig uitgerust. Alles in prima conditie, lekker draaiende motor, met boeg- en hekschroef, wat het aanmeren bijna kinderspel maakt.
De ruimte was voor ons, vier volwassenen perfect. Prima slaapplekken met prima matrassen.
Kortom een aanrader.

Lees meer

Prijs/kwaliteit
4
Hygiëne
4
Boot/bootuitrusting
4
Service en gastvrijheid
4
Vaargebied/beleving
4
Reactie door Gisela op 15 oktober 2019
Dank voor de mooie review! Leuk om te horen dat de Pegasus jullie zo goed bevallen is :)

Lees minder

Geplaatst op 26 augustus 2019 door Zijlstra

Geweldig

Tip Wij hebben de boot aangelegd de eerste nacht aangelegd in de natuur, erg leuk! De volgende dag hebben we de turfroute gevaren ook een aanrader.

Wij hebben een heerlijk weekend gehad op de Antares. Na 2 uur vaarles, wat zeker een aanrader is, hebben we flink wat kilometers gevaren. De boot was groot genoeg voor onze groep (6 personen), prima douche, toilet en een goed uitgeruste keuken. Het was top!

Lees meer

Prijs/kwaliteit
5
Hygiëne
5
Boot/bootuitrusting
5
Service en gastvrijheid
5
Vaargebied/beleving
5
Reactie door Gisela op 15 oktober 2019
Wauw, bedankt voor de 5-sterren!! Fijn om te horen dat jullie genoten hebben. Graag tot volgend jaar :)

Lees minder

Geplaatst op 26 augustus 2019 door Femke

En weer super

Voor de tweede keer dit schip gehuurd.
De complete inventaris is uitgebreid met een tweede stoel zo dat je nu ook ieder aan een kant aan de tafel kunt zitten.
Met suggesties wordt dus ook echt iets gedaan.
Het personeel is buitengewoon vriendelijk en meedenkend.
Een aanrader!

Lees meer

Prijs/kwaliteit
4
Hygiëne
5
Boot/bootuitrusting
5
Service en gastvrijheid
5
Vaargebied/beleving
5
Reactie door Gisela op 15 oktober 2019
Hartelijk dank voor de mooie review!! We zien jullie graag weer!

Lees minder

Geplaatst op 26 augustus 2019 door Gerbrand

Urlaub vom Feinsten

Tip Unbedingt besuchen sollte man den Passantenhafen in dem kleinen Langweer und natürlich den Nationalpark de Alde Feanen.

Wir waren mit allem hoch zufrieden. Das Preis-Leistungsverhältnis ist sehr gut und auch der Service und die Betreuung waren perfekt.
Wir kommen gerne wieder.

Lees meer

Prijs/kwaliteit
5
Hygiëne
5
Boot/bootuitrusting
5
Service en gastvrijheid
5
Vaargebied/beleving
5
Reactie door Gisela op 21 september 2019
Vielen Dank für die fünf-Sterne Bewertung!! Gerne bis zum nächstes Mal!

Lees minder

Geplaatst op 26 augustus 2019 door Jürgen Weidemann

De Schiffart Yachtcharter

Koailan 6 NL-8493 LA Terherne
T: +31 (0) 566 65 19 20
E: info@schiffart-yachtcharter.com

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 16:30

Volg ons ook op